Påsken i år cementerede sin status som boligmarkedets højsæson

PR-Foto: Nybolig

Som forventet blev påskedagene i år hektiske på boligmarkedet, hvor et stigende antal boligejere har ønsket at teste deres boligs værdi i et marked med mange købere.

Der har grundet de aktuelle restriktioner ikke været afholdt det samme antal påskefrokoster som tidligere år, men til gengæld har der været langt større aktivitet på boligmarkedet de just overståede helligdage, end vi normalt oplever. Sådan lyder det fra ejendomsmæglerkæden Nybolig, som har foretaget en rundringning blandt sine indehavere.

-Vi kan af praktiske grunde ikke trække tal endnu, men meldingen ude fra vores forretninger er entydig. Danskerne har ikke ligget på den lade sige. De har i den grad brugt fridagene på at gå på fremvisninger, åbne huse, læse tilstandsrapporter og handle boliger, siger Thomas Hovgaard, der er kommunikationschef i Nybolig.

Det var forventningen, at påsken i år ville blive hektisk, da antallet er nye boliger til salg de sidste par uger er steget og efterspørgslen stadig er høj.

-Det ser ud, som om mange boligejere har ladet sig påvirke af de gunstige markedsvilkår, vi ser lige nu. Nyheden om prisstigningerne under Corona har skabt en situation, hvor mange har besluttet sig at hoppe med på vognen og teste værdien på deres bolig, siger Thomas Hovgaard.

Ifølge ham er det en naturlig udvikling, at en længere periode med stigende priser får flere til at sætte deres bolig til salg.

-Generelt flytter vi, når vores liv ændrer kurs, fordi vores boligbehov typisk også ændrer sig, når vi fx bliver flere eller færre i husstanden eller går fra hinanden, men lige nu ser vi også en del, som vælger at flytte for at enten at indfri værdien af deres bolig, eller fordi de under nedlukningen har fået lyst til et sceneskift, fordi de har tilbragt uforholdsmæssig meget tid derhjemme, siger Thomas Hovgaard. i en pressemeddelelse fra Nybolig.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.