Den 22. april åbner COVID-19 vaccinationsklinikken i Billund

Foto: Marianne Thorø

Den lokale vaccinationsklinik i Billund åbner første gang torsdag den 22. april

Nu får borgerne muligheden for at bestille tid til vaccination i Billund mod COVID-19. Torsdag den 22. april slår vaccinationsklinikken i Billund Idrætscenter således dørene op for offentligheden.

I første omgang vil der blive vaccineret i Billund hver torsdag indtil sommerferien, og forventningen er, at op mod 500 borgere kan blive vaccineret pr. gang. Når vaccineleverancerne stiger, vil der også blive kigget på muligheden for flere åbningsdage.

Der er netop åbnet for tider til vaccinationen i Billund på vacciner.dk. Der bliver indtil videre kun vaccineret med Pfizer-vaccinen i Billund. Derfor skal man både have modtaget en indkaldelse til vaccination i e-Boks eller postkassen, og man skal være godkendt til Pfizer-vaccinen, før man kan booke en vaccinationstid i Billund. Hvilken vaccination, man er godkendt til, fremgår man logger ind på vacciner.dk. Når man booker i Billund, booker man tid til både første og anden vaccinationsstik.

I første omgang er der åbnet for at bestille tider på følgende torsdage: 22. april, 29. april, 27. maj, 3. juni og 10. juni. De øvrige torsdage er til revaccination.

Tider skal bestilles med Nem-ID på vacciner.dk. Har man ikke Nem-ID, kan man ringe til Region Syddanmarks corona-callcenter på telefon 99 44 07 17 for at få hjælp til at booke vaccinationstid. Telefonen er åben fra klokken 8-18.

Vaccinationsklinikken ligger i Billund Idrætscenter, hal 2, Kærvej 501, 7190 Billund skriver Billund KOmmune i en pressemeddelelse.