Idé farver i Grindsted er solgt og skifter navn til Farveland

Fra venstre Thomas Muff og til højre Kim Bernt Nielsen - Foto: René Lind Gammelmark

Efter en menneskealder på hjørnet af Nørregade 7 er Idé Farver blevet solgt til to af branchens dygtigste købmænd – nemlig Peter Nørgaard og forretningskompagnonen Jess Gormsen, der i forvejen ejer Farveland-butikker i Esbjerg, Varde, Vejle samt Fredericia.

Det betyder dog ikke et farvel til butikschef Thomas Muff, som med sine 16 år i forretningen er et yderst kendt ansigt og en kompetent mand, der har hjulpet kunderne med store og små malerprojekter gennem årene skriver Farveland i en pressemeddelelse.

Peter Nørgaard er glad for, at Thomas Muff vil fortsætte, og ser frem til at køre et stærkt overtagelsessalg, mens butikken fortsætter den gennemgående renovering, der så småt er begyndt i lokalerne.

-Thomas er en utrolig dygtig mand, og det glæder mig, at han kunne se sig selv i butikken, når vi skifter til at være Farveland. Vi har mange planer med forretningen. Vi kommer til at øge udvalget og tilknytter endnu en dygtig medarbejder i Kim Nielsen, der kommer med 20 års erfaring med maling og gardiner. Dermed afslører jeg så også, at vi kommer til at satse på gardiner
samt kunstartikler udover et stort og varieret sortiment af maling. Kunderne kan godt glæde sig.

Vi starter med at rydde helt ud på hylderne, og det betyder nogle uger med 50 procent på hele butikken. Så der er mulighed for at gøre et kup, fortæller Peter Nørgaard med begejstring i stemmen.
For 45-årige Thomas Muff er det en glædelig nyhed, at forretningen ikke alene fortsætter med ham i spidsen, men også udvider sit produktsortiment og udvalg til glæde og gavn for både nye og trofaste kunder hos Idé Farver Grindsted.

Jeg har sagt ja tak til at fortsætte, da forretningen under det nye ejerskab vil komme op på øverste hylde. Peter og Jess er ikke alene dygtige købmænd, de er også ambitiøse på deres butikkers vegne. Jeg glæder mig til at fortsætte under dem, og samtidig kommer vi til at give kunderne flere muligheder, endnu bedre service med flere hænder i butikken og skarpe priser.

Nu starter vi overtagelsessalget med et brag, og her bliver det muligt at købe det hele til det halve. Så hvis man enten har et projekt derhjemme, der ikke er kommet i gang, eller har brug for at kaste sig over et nyt projekt, er der virkelig penge at spare de kommende uger. Så jeg glæder mig til at se en masse glade kunder herinde og samtidig få tømt butikken, så vi er klar til næste kapitel, fortæller Thomas Muff.

Når hylderne er tomme for varer, vil der ske en ombygning af forretningen. Samtidig vil der komme Farveland-skilte på facaden, som vil synliggøre Grindsteds nye forretning.
Farveland-butikkerne hørende under Peter Nørgaard og Jess Gormsen profiterer af mulighederne for stordriftsindkøb, og dermed sikres kunderne skarpere priser og kampagnetilbud i butikken.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.