Lokal sparekasse mærker, at der er gang i hjulene og interesse for det nære

Jørgen Ingemann Møller - PR-Foto

Sparekassen Kronjylland i Billund mærker, at der er godt gang i hjulene i Billund, Grindsted og omegn. Rekordmange boligsager og tilgang af kunder giver så meget travlhed, at afdelingsdirektøren ønsker at udvide sit hold af medarbejdere.

– Vi oplever i øjeblikket en god tilgang af nye kunder – både her fra byen og fra Grindsted og omegn. Derudover bliver der for tiden solgt rekordmange boliger i området, ligesom vores kunder i stigende grad ønsker at holde møde med os, når noget i deres liv ændrer sig. Det gør alt sammen, at vi har mega travlt. Faktisk så travlt, at vi gerne vil ansætte flere rådgivere, der kan hjælpe både vores private og erhvervskunder, fortæller Jørgen Møller, der er afdelingsdirektør i Billund.  

Den nære er i fokus

En af grundene til den store efterspørgsel på bankmøder, mener afdelingsdirektøren, skal findes i borgernes stigende interesse for det nære:

– Coronakrisen har fået mange til at stoppe op og tænke lidt over, om de lever det liv, de gerne vil. De er i stigende grad begyndt at fokusere mere på det nære, altså på familien og hjemmet, og det kan give nogle nye prioriteter også rent økonomisk, som de måske ønsker at vende med os over en kop kaffe. Der er stor aktivitet med at sætte hus i stand eller købe ny bolig eller sommerhus. Derudover er der pæn aktivitet i vores kommune – både med tilflytninger, gode forhold for børnefamilier og i erhvervslivet, oplever Jørgen Møller.

For at følge med efterspørgslen vil han gerne ansætte både en privatrådgiver og erhvervsrådgiver til afdelingen i Billund, der i forvejen tæller 10 medarbejdere. 

Sparekassen Kronjylland er kåret som Europas bedste arbejdsplads og blev for nylig for andet år i træk kåret til Danmarks bedste store arbejdsplads skriver de i  en pressemedelelse.