Regina starter bootcamp træning for børn – og senere Yoga-hold.

Regina Luxchumykanthan - Foto: René Lind Gammelmark

Regina Luxchumykanthan er 38 år gammel. Hun har siden 4. januar 2020 arbejdet som teknisk tegner og projektassistent hos Entreprenørfirmaet Harry Andsersen & Søn A/S i Grindsted, og det er hun glad for.

Noget andet hun også er glad for, er at træne. Regina bor alene med sine to drenge på fire og syv år i huset på Filskovvej, hvor hun i haven for seks uger siden startede en bootcamp op.

Deltagerne har de seneste seks uger deltaget i alt slags vejr, det har været møgvejr, regnvejr, snevejr, blæst mv. Træningen har foregået udenfor alle gangene, og Regina fortæller at hun har hold to timer om dagen, alle ugens dage. I øjeblikket er der 30 medlemmer der træner, både mænd og kvinder,  for bootcamp er ikke kun for kvinder fortæller hun.

Regina starter nu et børnehold op hver mandag og onsdag, hvor det er to af hendes gode veninder der skal stå for disse hold Den ene står for mandagsholdet ,mens den anden står for onsdagsholdet. Træningen vil foregå samtidig med at de voksne træner. Hun regner med at få 40-45 medlemmer, men vil da gerne have endnu flere medlemmer.

 Fredagsholdet er der kun 4 deltagere på, men de andre hold er der mellem 8 og 11 deltagere på.

 Man kan tilmelde sig enten på tlf. 24 25 88 12 eller via Reginas facebook side.

Der bliver også startet et udendørs Yoga hold op, det er en af Reginas veninder der skal stå for det, der skal køre to-tre gange om ugen. Regina har også et rent mandehold, fordi mange tror at bootcamp kun er for kvinder, hvilket det absolut ikke er.  Der er nogle af holdende der i dag også har nogle mænd på, det er fordi mændene er sammen med deres koner til træning. Regina vil gerne have mange flere mænd til træning, og derfor har hun lavet et rent mandehold, der træner lørdage som et morgenhold. Så kan de nå at komme ud og træne, og bagefter tage hjem og hygge med familien.

Regina fortæller at hun får tid til det, fordi hun har holdene hjemme i haven, hvor børnene også er med til at træne.

Regina Luxchumykanthan – Foto: René Lind Gammelmark

Regina Luxchumykanthan – Foto: René Lind Gammelmark