Fysio Danmark flytter den 3. maj 2021 til MAGION

Lars Nikolajsen tv og Henrik Steen-Andersen th. - Foto: René Lind Gammelmark

I oktober 2020 købte Lars Nikolajsen der er indehaver af Fysio Danmarks klinikker i Varde, Esbjerg og Billund Per Thorsens fysoterapi klinik i Grindsted. I forbindelse med overtagelsen flyttede klinikken om i de lokaler hvor Alles Lægehus tidligere holdt til på Banegårdsvej.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Klinikken beskæftiger i øjeblikket omkring 100 medarbejdere, og er en del af den landsdækkende Fysio Danmark kæde, der har 80 klinkker, der er ejet af forskellige indehavere.

Allerede da Lars Nikolajsen købte Per Thorsens klinik, havde han det i tankerne at han gerne ville flytte op i MAGION, for der er jo et fuldt veludstyret fitnesscenter. Han har haft flere samtaler med centerchef Henrik Steen-Andersen og de to er nu blevet enige om at Fysio Danmarks klinik i Grindsted fra den 3. maj får lokaler i MAGION.  Det er i mødelokalet ved MAGION fitness at der bliver lavet to behandlerrum, der bliver passet af fire forskellige fysioterapeuter, den ene af dem er specialiseret i GLAD træning, dvs. slidgigt, mens de tre andre har andre specialer.

fra venstre centerchef Henrik Steen-Andersen fra MAGION og indehaver Lars Nikolajsen fra Fysio Danmark – Foto: René Lind Gammelmark

Lars Nikolajsen fortæller at man i dag har 10-11 hold fra Billund og Grindsted, der træner i varmtvandsbassinet i MAGION i dag, og at det giver god mening at samle aktiviteterne i Grindsted i MAGION hvor der kommer rigtig mange mennesker i løbet af dagen.

Lars Nikolajsen – Foto: René Lind Gammelmark

Fysio Danmarks kunder er både almindelige kunder der skal have behandlet en hændelse el. lign, nogen der har en sundhedsforsikring og nogle virksomhedsordninger.

Lars Nikolajsen startede op med klinik i Varde og for 5 år siden åbnede han en afdeling i Esbjerg. For 3 år siden kom Billund med, og i Oktober 2020 købte han Per Thorsens klinik og fik dermed en afdeling i Grindsted.

Klinikken har sidste åbningdag på Banegårdsvej den 29. april  kl. 12.00 og er klar til at åbne i MAGION den 3. maj om morgenen.  Afdelingen i Grindsted styres af Charlotte Nikolajsen der er leder af afdelingen i Billund.

Man skal enten booke online via Fysio Danmarks hjemmeside eller ved at ringe til dem på 75 35 30 90

MAGION starter på opførelsen af at det nye Motions og Springcenter i løbet af efteråret, og når det står færdigt i slutningen af 2022 vil Fysio Danmark få plads til 4 behandlere i de nye lokaler.

Henrik Steen-Andersen fra MAGION fortæller at det giver god synergi at Fysio Danmark kommer i MAGION, for når Fysio Danmarks klienter er færdige i deres forløb, vil det jo være naturligt at de fortsætter i MAGION Fitness, som de jo så i forvejen kender fra Fysio Danmark forløbet.

fra venstre centerchef Henrik Steen-Andersen fra MAGION og indehaver Lars Nikolajsen fra Fysio Danmark – Foto: René Lind Gammelmark