Cecilie Larsen fra Gyttgård Golf Klub vinder KLG/Callaway Open 2021

Cecilie Larsen vinder af KLG - Callaway Open 2021 - Pr-Foto: Gyttegård Golf Klub

Cecilie Larsen (Gyttegård Golf Klub) vinder KLG / Callaway Open 2021 på Kaj Lykke Golfklub  og lillesøster Lærke bliver nummer 2.

Efter træningsweekend i Himmerland med elitespillerne fra Gyttegård, stod der lørdag den 17. april KLG / Callaway Open på programmet for hele 11 Gyttegård spillere.

Bedst gik det for Cecilie som vandt en overbevisende sejr i et lille (men særdeles stærkt) felt af dygtige spillere. ”Tee slagene var fine i dag så udgangspunktet var godt” udtaler en glad Cecilie som på trods af sejren også ser udviklingsperspektiver i sit spil ”Det korte spil var ikke så skarpt så det skal der trænes på” uddyber hun. Cecilie spiller i den kommende weekend i Odense og derefter venter en turnering på Stensballegård inden hun sammen med Gyttegårds Dameelite skal spille division. Cecilies søster, Lærke snuppede en delt 2. plads i turneringen (4 slag efter Cecilie), så alt i alt en godkendt dag på kontoret for Larsen-familien.

I U-16 drenge sneg Victor Eskildsen sig ind på en fin 5. plads, samme placering fik Adam Kamp som den bedst placerede Gyttegårdspiller i U-22 drenge rækken.

Flot resultat af Cecilie og de øvrige spillere fra Gyttegård. skriver Gyttegård Golf Klub i en pressemeddelsel.