Tyve var på turne i Grindsted i weekenden

Arkivfoto: Kim Matthai Leland (Politi.dk)

I Grindsted har der i løbet af weekenden været flere indbrud.

En villa på Ribersvej har fra lørdag kl. 18 til søndag kl. 09.30 været udsat for indbrud. Et vindue til kontoret er blevet brudt op. Tyvene har rodet huset igennem og fjernet nogle guldsmykker fra et skab på et kontor samt på badeværelset. Der er også blevet stjålet et armbåndsur af mærket About Vintage model 1926 hvor der er indgraveret BSR 40 år.

En anden villa på Ribersvej har i perioden mellem torsdag kl. 17 til søndag kl. 13.30 fået underboret en terressedør ind i et soveværlse. Her her tyvene rodet hele huset igennem og der er blandt andet stjålet kontanter fra en sparegris, en bærbar pc med strømforsyning, Whiskey og andet spiritus og en stor Lego pose.

På Dalbo er der fra fredag kl. 10 til søndag kl. 18.15 blevet begået indbrud ved at underbore en terrassedør ind til stuen. Der er ståjlet kontanter i EURO, smykker, 2 damejakker og 2 herrejakker.