LEGO lancerer ny “Eventyr med Luigi – startbane” med LEGO Super Mario

Foto: LEGO.com

Med ny “Eventyr med Luigi™ – startbane” slutter Luigi sig nu til sin bror i LEGO® Super Mario™ universet

Med lanceringen af den nye LEGO® Super Mario™ ‘Eventyr med Luigi – startbane’ offentliggjorde LEGO Koncernen i dag, at den populære figur Luigi bliver en del af LEGO Super Mario universet. Det nye sæt giver børn mulighed for at bygge nye, spændende eventyr af LEGO klodser sammen med den grønklædte LEGO® Luigi™. 

 

Den interaktive og længe ventede LEGO Luigi figur er den nyeste udvidelse af LEGO Super Mario produktlinjen, resultatet af et unikt partnerskab med Nintendo, der har givet børn over hele verden en helt ny måde at lege med LEGO klodser på. Selvom LEGO Super Mario legeoplevelsen er baseret på et traditionelt LEGO produkt, er den unik, fordi børn frit kan bygge deres egen Super Mario bane og bringe deres LEGO® Mario™ og LEGO Luigi figurer til live på en række sjove og interaktive måder. 

Det nye startbanesæt, der kan forudbestilles fra i dag, udvider det sjove og interaktive LEGO Super Mario univers og præsenterer børn for Luigi – Marios bror og partner gennem utallige eventyr. 

Foto: LEGO.com

LEGO Luigi er skabt med den oprindelige figurs letgenkendelige og charmerende personlighed, herunder hans unikke stemme og højde – én LEGO byggeplade højere end LEGO Mario. Dermed forbliver figuren tro mod Luigis ikoniske udseende og kendetegn. 

I lighed med ’Eventyr med Mario – startbane’-sættet er dette nye sæt endnu en indgang til LEGO Super Mario universet og kompatibelt med Mario-startbanesættet, alle udvidelsessæt, samlerfigurpakker og powerpakker. Begge startbanesæt giver fans næsten ubegrænsede måder at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne actionfyldte udfordringer på i en interaktiv oplevelse med LEGO Mario eller LEGO Luigi. LEGO Luigi er bygget med samme teknologi som sin bror. Han har en farvesensor, en LCD-skærm, der illustrerer hans mange forskellige reaktioner på bevægelser, og en højttaler, der afspiller ikoniske lyde og musik fra videospillet Super Mario. 

Med LEGO Luigi kan børn fra 6 år og opefter udbygge legen med denne nye tilføjelse til LEGO Super Mario oplevelsen. Når spillerne flytter LEGO Luigi fra startrøret til målpælen kan de optjene de digitale mønter i det virkelig spil ved at hjælpe LEGO Luigi med at gennemføre en drejevippeudfordring, interagere med den nye karakter Pink Yoshi og overvinde Boom Boom og en knogle-Goomba. Sættet 71387 ’Eventyr med Luigi – startbane’ indeholder brune klodser, der symboliserer tårnmiljøet og udløser nye reaktioner fra LEGO Luigi, samt en ’? Blok’, designet til at give spændende ekstra belønninger. LEGO Super Mario produktlinjen er en unik lege- og spiloplevelse, der giver børn øjeblikkelig feedback for kreative måder at bygge og lege på. 

“Vi er meget glade for at kunne tilføje Marios tvillingebror, Luigi, til LEGO Super Mario familien med det nye LEGO Super Mario sæt Eventyr med Luigi – startbane,” sagde Takashi Tezuka, Executive Officer og Game Producer hos Nintendo Co., Ltd. “Vi håber derfor, at alle vil give ham en varm velkomst og tage ham med ud på eventyr i LEGO Super Mario universet. Tilføjelsen af Luigi vil sammen med Mario give nye sjove muligheder for at lege og spille. Jeg glæder mig til at se, hvilke spændende rejser børnene vil tage på med disse to figurer.” 

Foto: LEGO.com

“Leg med LEGO klodser giver børn mulighed for at slippe fantasien løs, og vi er meget glade for, at Luigi med sin ankomst nu kan hjælpe dem med at bygge endnu flere LEGO Super Mario eventyr,” sagde Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer, i LEGO Koncernen. “Alle elsker Luigi! Med hans unikke personlighed, grønne kasket og karakteristiske overskæg har han længe været meget efterspurgt hos fans over hele verden, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen i dette interaktive sæt, der ændrer måden hvorpå, folk kan engagere sig i Super Mario og LEGO leg.”  

Foto: LEGO.com

Sættet ’Eventyr med Luigi – startbane’ indeholder 280 elementer og kan bygges, ombygges og kombineres med alle andre LEGO Super Mario sæt på mange sjove måder, så man kan skabe nye LEGO Super Mario universer og fortsætte med at lege med dem i det uendelige. Den gratis LEGO Super Mario app, udviklet af LEGO Koncernen, er kompatibel med alle LEGO Super Mario produkter og holder styr på pointene for at inspirere til konstante ombygninger. Den indeholder byggevejledninger, kreative tips og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer og dermed få en endnu bedre fysisk og kreativ lege- og spilleoplevelse. 

LEGO Super Mario ‘Eventyr med Luigi – startbane’ kan forudbestilles fra i dag på www.LEGO.com/preorder-luigi og hos udvalgte forhandlere. Sættet lanceres globalt fra 1. august 2021 på www.LEGO.com/supermario og hos andre forhandlere (71387 lanceres i Japan den 10. juli). Den vejledende udsalgspris for ’Eventyr med Luigi – startbane’ er 59,99 EUR/USD. 

Foto: LEGO.com

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.