Når LEGO® House genåbner, er det med en ny mission i Robo Lab i Blå Zone

PR-Foto: LEGO House / Ondrej Hengeric

I morgen bliver ikke bare en festdag i det store LEGO legehus i Billund, når det atter genåbner efter 133 dages nedlukning. Dagen markerer også startskuddet på en helt ny mission i Robo Lab i Blå Zone.

Fremover skal gæster ikke længere befri indefrosne LEGO Minifigurer fra isen i Robo Lab. De skal være biavlere og sørge for, at bierne har de allerbedste betingelser for at lave honning. Dette gøres via en nem kodning, hvor legebørn i alle aldre kan være med. Hver spiller får en biavler-robot, der kan bore huller og plante frø i den digitale spilleplade og derefter se hvor meget honning man kan nå at samle, inden spillet er omme!

Missionen taler dermed ind til den bæredygtige agenda og viser børn, hvordan det kræver en masse blomster for at bierne har de optimale forudsætninger for at lave honning.
Der vil være en række restriktioner, man som gæst i LEGO House skal være opmærksom på og med genåbningen følger blandt andet et krav fra myndighederne om, at gæster (fra 15 år og op) skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas og ID skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

Der vil altid være opdateret information om restriktionerne at finde på www.legohouse.com/da-dk/info/lad-os-lege-igen/