Oasen Billund bygger 28 lejligheder med egen P-plads midt i byen

Oasen Billund - Illustration: Oasen Billund

To nye punkthuse med 28 attraktive lejligheder i forskellige størrelser er på vej i Hovedgaden i Billund. Udlejningsboligerne forventes at stå klar i foråret 2022.

Nedrivningen er allerede godt i gang, og derefter begynder Oasen Billund ApS opførelsen af 28 nye og moderne lejligheder i Hovedgaden 35-39.

Oasen Billund – Illustration: Oasen Billund

Oasen Billund – Illustration: Oasen Billund

”Jeg har set utrolig meget frem til at gå i gang med dette flotte projekt i Billund centrum, som jeg tror vil tilføre en boligtype, der efterspørges af mange. Her tænker jeg på den attraktive placering, de forskellige boligstørrelser og den spændende indretning af lejlighederne. Men også at der vil være P-plads og store altaner til lejlighederne,” siger Anders Winther, medejer af Oasen Billund ApS.

Byggeriet består af to punkthuse med lejligheder i varierende størrelser fordelt på 2, 3 og 4 værelser. Alle lejligheder er moderne og praktiske, bygget af solide materialer og med egen altan og P-plads.

”Alle projektets partnere har stor erfaring indenfor byggeri, og vi har sammen med Nybolig forsøgt at tilpasse boligerne til de ønsker, Nybolig oplever fra borgerne i byen. F.eks. har vi valgt at etablere to badeværelser med wc i 4-værelses-lejlighederne,” fortæller Anders Winther.

De nye lejligheder forventes at være indflytningsklar i foråret 2022, og Nybolig Billund står for udlejning skriver Oasen Billund i en pressemeddelelse.