Ole Marcussen stiller op som kandidat til Regionsrådsvalget i 2021

Ole MarcussenPR-Foto

Ole Marcussen har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor han oplyser at han stiller op for Socialdemokaratiet som kandidat til Regionsrådsvalget i 2021.

Hvorfor nu det:
Ole Marcussen har været opstillet og valgt til byrådet i Billund kommune 4 gange. Det vil sige 16 år, når den sidste periode er gået. I alle disse år har han arbejdet målrettet for borgernes rettigheder og primært for de udsatte og svage. Og netop i Regionsrådet får han mulighed for, at beskæftige sig med de områder, der står ham aller nærmest.

Oles politiske virke vil kort sagt fortsat være for borgernes skyld.

Dette vil fortsat være hans mål om end i et større perspektiv. Han vil gribe muligheden, hvis han bliver valgt, for at arbejde målrettet med følgende:

  1. Det nære sygehusvæsen, hvor alle kan blive behandlet på lige vilkår og vi altid vil tage udgangspunkt i patienten.
  2. Psykiatrien og den mentale sundhed – Vi skal kunne målrettet både mod patienter og pårørende, så der er muligheder for at leve et normalt liv også som psykisk syg.
  3. Generationsforureninger – Vi skal på alle måder have ryddet op og det kan kun gå for langsomt.
  4. Flere uddannelser og arbejdspladser til vores område

 

Jeg vil naturligvis arbejde målrettet for mit ”nærområde”; men ikke som sognerådspolitiker. Det er vigtigt at se tingene som helheder og ikke kun dyrke et geografisk område skriver han i pressemeddelelsen.