Standerhejsning og åbent hus hos Grindsted Tennisklub – grusbanerne er klar – er du ?

Foto: Grindsted Tennisklub

Omsider! Ventetiden har været lang, men Grindsted Tennisklub er så klar til tage kærligt imod interesserede, der har lyst til at udfordre tennisspillet.

 

Helt eksakt åbner Grindsted Tennisklub for deres tennisoase på Lørdag den 24. april, nu da det officielt er blevet meldt ud, at forsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer ved sportslige arrangementer.

Det er en nyhed, der har været længe ventet ifølge Lonnie Almy, der er formand for Grindsted Tennisklub.

”Vejret er fantastisk og banerne er passet og plejet som aldrig før, så nu glæder vi os bare til at hilse tennisinteresserede velkommen. Det bliver virkelig dejligt at få noget liv på banerne igen. Sidste år måtte vi undvære standerhejsningen, men i år er vi klar til at give den max gas på åbningsdagen. Flaget hejses kl. 14.00 og derefter er der åbent hus og spil på banerne til kl. 17.00. Der vil være konkurrencer i løbet af eftermiddagen, hvor der er mulighed for at vinde en ketcher. Lyt efter fløjten. Vi glæder os til at vise den nye terrasse og de nymalede lokaler frem, så tag sønnike eller datteren, en ven, eller naboen under armen og kig om”, udtaler formanden for Grindsted Tennisklub Lonnie Almy, og understreger, at alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger selvfølgelig overholdes.

Mange danskere kan ikke dyrke dagligdagens sædvanlige aktiviteter på grund af Corona, så tennis er en oplagt mulighed for at få noget gang i kroppen og måske få prøvet en ny sportsgren af. Grindsted Tennisklub er i hvert fald klar til at tage imod alle, der har lyst til at prøve kræfter med den lille gule bold skriver Grindsted Tennisklub i en pressemeddelelse.

Klubkontakt: Lonnie Almy, formand@grindstedtk.dk, 30102629