Et frisk pust til byrådet i Billund kommune

Stephanie Storbank og Sofie R. Schmahl - PR-Foto

Politik: – Jeg har været politisk aktiv længe, og synes nu, at tiden er helt rigtig til at stille op til byrådet for Venstre siger Sofie R. Schmahl i en pressemeddelelse. 

Sofie R. Schmahl er uddannet ingeniør i forretningsudvikling på Århus Universitet i Herning, hvor hun udover sit studie har været innovations coach. Hun er født i Billund, har taget sin ungdomsuddannelse på Grindsted Gymnasium & HF og er nu efter studiet vendt tilbage til Billund for at arbejde, som forretningsudvikler ved Sealing System i Grindsted, en virksomhed i stor vækst. 

–        Min interesse for politik startede tilbage i 2012. Her blev jeg meldt ind i Venstres ungdomsparti og blev hurtig bidt af politik. Mit ønske er at gøre Billund Kommune mere attraktiv, så vi kan tiltrække dygtige medarbejdere, skabe et sprudlende uddannelsesmiljø og skabe en bæredygtig fremtid. Med en uddannelse inden for forretningsudvikling har jeg specialiseret kompetencer og værktøjer som jeg kan trække på i mit fremtidige byrådsarbejde skriver hun i en pressemeddelelse.

Sofie R. Schmahl er 26 år gammel, bor i Billund og har en kæreste som læser Erhvervsøkonomi på Aarhus universitet. Hun har spillet i Legoland Garden i 10 år og spiller fortsat musik sammen med familien og elsker derudover at lave små DIY-projekter.

–        Jeg er meget glad for, at Sofie vil være en del af Venstres kandidathold. Hun er en ung kvinde med et stort drive, som brænder for at skabe udvikling i Billund Kommune, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank.