På fisketur med Red Barnet…….

PR-Foto: Red Barnet Billund Kommune

Red Barnet Billund Kommune var sidste lørdag afsted med både børn og voksne i Familieoplevelsesklubben ved Filskov Fiskesø.

Fem friske familier fangede femten fine fisk fra Filskov Fiskesø………… HA HA – det kunne næsten lyde som et kendt børnerim fra Halfdan Rasmussen skriver de i en pressemeddelelse.

Men det var det ikke, det vart såmænd Familieoplevelsesklubben der  i sol og frisk vind var taget en tur til de dejlige fiskesøer i Filskov. Her blev der fanget fisk, og nogle af dem blev stegt over bålet sammen med pølser og andet godt til frokosten i det grønne. Lise Rask der er formand for Red Barnet Billund Kommune fortæller at det var en skøn tur og at det ikke er sidste gang de besøger Brian og Filskov Fiskesø.

PR-Foto: Red Barnet Billund Kommune

Fiskeekspressen er et fantastisk initiativ, som Miljø- og Fødevareministeriet står bag. Alle kan låne en trailer med fiskegrej. Denne lørdag gjorde den piger og drenge i vores familieklub rigtig glade

PR-Foto: Red Barnet Billund Kommune