Café J åbner den 6. maj 2021

Foto: René Lind Gammelmark

Den 6. maj forventer Yunus Bozdemir at kunne åbne dørene til det nye Café J.

På åbningsdatoen ville vi meget gerne have lavet en reception for vores gæster, dog kan vi ikke dette på grund af situationen med corona, derfor tilbyder vi vores gæster et glas champagne ved indgangen , hvor der også vil også være børne champagne til de små fortæller Yunus Bozdemir til Netavisen Grindsted.

For knapt to måneder siden, den 7. marts lukkede han på Jernbanegade 7 og tiden herefter er gået med at få de nye lokaler på Nørregade 5 renoveret.

Lokalerne har fået den helt store tur, der er kommet nyt loft, nyt gulv, der er bygget en kæmpebar, ligesom der er blevet gjort en hel del ud af dekorationen af lokalerne hvor der er 80 siddepladser. Der er kommet helt nyt moderne inventar ind i lokalerne.

De forskellige håndværkere har gjort et kæmpe arbejde for at få det gjort så godt, og Yunus og familien har også selv taget fat i arbejdet.

I de gamle lokaler var der 45 siddepladser, og væsentligt mere trangt end her på Nørregade, hvor vi også har fået meget mere køkkenplads. fortæller Yunus.

Den nye kæmpestore bar er blevet lavet på grund af Yunus tit har fået opfordringer til at udvide sortimentet af drikkevarer. Vi udvider også vores menukort, med mange nye ting som f.eks. spareribs fortæller Yunus Bozdemir.

Udenfor Café J bliver der 25-30 siddepladser. Personalet er klar til at starte igen.

Med den nye Café får Yunus Bozdemir også mulighed for at tage imod større selskaber og møder, når ellers Covid-19 restriktionerne tillader det.

Allerede nu kan man bestille bord, bestillingen er åbent  i dag, enten på tlf  76 72 84 00    eller via Café J’s facebookside.

Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse (PC)