Freestyle og Teqball event med Brødrene Vips

Privatfoto

Søndag den 25. april var der 17 unge deltagere samlet til et event som Brødrene Vips havde stablet på benene med start kl. 9.30.

Herefter skulle der trænes en times Freestyle fodbold med Mathias “Vips” Jeppesen som træner. Efter denne times træning, så skulle der konkurreres indenfor Freestyle fodbold. Freestyle fodbold, er hvor man jonglere og lave tricks med en fodbold. Til sidst i denne konkurrence kom de frem til podieplaceringer. Her var der blevet sponsoreret nogle lækre præmier.

Rema 1000 Grindsted gjort det muligt for de to brødre, Jonas og Mathias, at kunne sørge for at deltagerne havde forplejning til hele dagen, samt nogle præmier.

Endvidere havde Ekspert og Punkt 1 i Grindsted sponsoreret to lækre præmier i form at en mus og et sæt høretelefoner.

Efter Freestyle Fodbold konkurrence, så skulle deltagerne prøves sig af med Teqball. Her blev der varmet op med “rundt om bordet”. Derefter skulle der konkurreres i Teqball med 2 mod 2. Efter nogle fede dueller med indledende runder og derefter slutspil, så blev der fundet de tre podieplaceringer.

Her fik anden og tredje pladsen nogle fine præmier sponsoreret af Rema 1000 Grindsted.

Første pladsen fik fine gavekorts til Vakuumterapi fra WittCare smerte- og sportsklinik.

Teqball er en helt ny sportsgren i Danmark. Her er det en slags udvidet bordtennisbord, hvor man så spiller med en fodbold. En sport som er i rivende udvikling. Det er en sport, som alle kan være med til. Udover dette, så er det også en sjov aktivitet til arrangementer, konfirmationer osv.

Hvis du kunne tænke dig at leje et bord til et arrangement eller ligende, så kontakt Brødrene Vips på Facebook eller på mail lillevipsen@gmail.com. Mathias “Vips” Jeppesen arrangør af arrangementet flrtæller til Netavisen Grindsted “Virkelig fedt at se så mange unge mennesker som elsker fodbold. Vi har et aldersspænd fra 10-18 år med en blanding af piger og drenge fra hele Jylland. Det er så fedt at se hvordan de giver den gas uanset hvilket niveau de er på. Alle kan være med! Det vigtigste er bare at man har det sjovt og hygger sig. Det havde ikke været muligt at arrangere dette event uden den store deltager opbakning, sponsorer og de frivillige hjælpere. Så tusind tak til alle dem! Det betyder meget for mig at kunne give noget af det jeg brænder for videre til de unge”

 

Se de mange billeder fra arrangementet i galleriet her under (klik på billederne for at se dem i stor størrelse)