Onsdag kl. 19.00 spiller GGIF fodbolds serie 1 hold mod Skjern GF

Foto: René Lind Gammelmark

I morgen kl. 19.00 kan du på GGIF Fodbolds facebookside følge aftenens kamp mellem GGIF og Skjern GF. Der er stadig ikke adgang for publikum, men Henrik “Post” Kristensen vil sende live og kommentere kampen.

Forud for kampen skriver Træner Christian Thorne:

Tre kampe spillet i serie 1 for både hjemmeholdet og Skjern GF, og begge oprykkere har hentet 6 point for to sejre og ét nederlag. Sidste sæsons indbyrdes opgør resulterede i to uafgjorte kampe. Denne sæson har begge mandskaber vundet over Ringkøbing IF. Vi har tabt til Ikast FC, mens Skjern GF har tabt til Brande IF… som vi så har vundet over. Skjern har til gengæld vundet mod stærke Ølstrup GU. Det bliver som altid et intenst opgør. Følg med live! #ViErGGIF