1 års fødselsdag hos The North Indian Food Takeaway i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Den 5. april 2020 startede søskendeparret Vasee og Dilaxsha op med Indisk Take Away fra privatadressen på Vestergade 89 i Grindsted. Interessen var dog så stor  at de den 27. april åbnede i lokalerne på Vestergade 3 hvor Grilletten tidliger holdt til.

Fra Venstre: Vasee og til højre Dilaxsha – Foto: René Lind Gammelmark

Da de startede i de nye lokaler havde de lejet lokalerne i 6 måneder, men på trods af Corona har de haft godt gang i salget af Indiske retter.

Kunderne begyndte også at spørge om de kunne købe nogle af de råvarer der blev brugt til maden, så derfor har de indrettet en del af lokalet som en lille butik, hvor udvalget af Indiske specialiteter er stor.

Foto: René Lind Gammelmark

Selv om det stadig er et familieprojekt, har de nu ansat to medarbejdere, for Vasee arbejder stadig på fuld tid som maskinsnedker, mens Dilaxsha er i gang med at læses.

Dilaxsha fortæller til Netavisen Grindsted at de ikke på nuværende tidspunkt har planer om at man kan sidde og spise maden i deres lokaler, men at de indtil videre udelukkende tilbyder Take Away.

Tirsdag eftermiddag var den røde løber rullet ud, og kunderne kunne komme og smage forskellige Indiske specialiteter. Hele ugen til og med søndag giver de 20% rabat på alt fra menukortet.

Foto: René Lind Gammelmark

Senere på ugen vil de lave gratis jubilæums give-away, så hold øje med deres facebookside