GGIF Fodbolds serie1 herrer tabte til Skjern

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften kl. 19.00 mødte GGIF Fodbolds serie 1 herrer Skjern på Kunstgræsbanen i Grindsted.

Kampen endte med et 3-5 nederlag til hjemmeholdet Grindsted.

Træner Christian Thorne har skrevet følgende referat fra kampen:

Atypisk optakt og resultat
Det er en ongoing intern joke i træner/lederteamet på Grindsteds førstehold, at synes man ikke de andre hjælper godt nok til, eller har man lige gjort bare det mindste på eget initiativ, så må man slå ud med armene og melde “#stårmeddetheleselv”. Sådan melder vores engagerede holdleder Jesper Øhlenschlæger tit ud… med et smil på læben. Han ordner virkeligt også mange ting for knægtene på førsteholdet. Og i kampen på hjemmebane mod Skjern GF kunne han med rette melde “#stårmeddetheleselv”. Det er ikke blot hjemme hos fruen Karina, at Jesper ordner ALT inde og ude, men også i sin fritidsinteresse blev han pludselig alene om at løse opgaven.
Sen eftermiddag fik vi i vores familie desværre et positivt testsvar på yngstearvingens PCR-test, og så blev isolationen udvidet fra én til hele familien. Med blot et par timer til kampstart måtte der konfereres med trænermakker Svejstrup. Men Svejstrup viste sig at være sengeliggende med hold i ryggen, og pludselig var begge trænere sat ud af spillet. Så den gode Jesper Ø blev flankeret af et par af de rutinerede spillere i at løse opgaven fra sidelinjen.
Det blev en målrig affære, hvor Skjern lagde ud med en hurtig scoring i kampens indledning, men hvor Rasmus “Ox” Horsted kort efter fik svaret igen med en flot udligning. Til pausen stod der blot 1-1. I anden halvleg blev hjemmeholdet ramt af flere skader, og i en periode på ca. 10 minutter gik det slemt for sig, da Skjern scorede hele tre mål. Der meldes bl.a. om et par stykker, der “skovles” ind efter hjørnespark. Lyder ret så utilfredsstillende. Det blev yderligt til et par reduceringer og et enkelt mål mere fra Skjern, og kampen blev tabt med hele 3-5. Fra flere spillere meldes der, at man burde vinde kampe, hvor man scorer tre mål. Tja…. man taber altså næsten stensikkert kampe, hvor man lukker hele fem ind…
På lørdag skal vi i ilden igen. Eller holdet skal. Jeg håber, Svejstrup er klar igen, for jeg skal forblive isoleret. På hjemmebane tager vi imod Vildbjerg SF, og tager man et hurtigt kig på tabellen, så kan man konstatere, at dette er en meget vigtig kamp at vinde!

Holdopstilling GGIF:
Kenneth Faber
Sebastian Øhlenschlæger
Patrick Lauridsen
Sebastian Nørbygaard
Lasse Kamp
Jakob Vikær
Kevin Rajakumar
Christoffer Wutborg
Jesper Dahl Schmidt
Emil Hergott Hansen
Rasmus Horsted
Mathias “VIPS” Jeppesen
Pirasath Raguleswaran
Jamil Faizi

Klik på billederne i galleriet nedenunder for at se dem i stor størrelse  (virker kun på pc)

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.