Grindsted menighedsråd inviterer til fællessang og salmebrus

Foto: Anne-Sophie Sørensen

Under fællestitlen ”Giv mig, Gud, en salmetunge!” inviterer Grindsted menighedsråd til fællessang og salmebrus under indtryk af de nye bestemmelser, der giver os mulighed for atter at synge med på de mange smukke salmer. Vi forestiller os, at der må ligge mange måneders opsparet energi og sangglæde, som nu atter kan komme til udfoldelse, og derfor åbner vi kirken

onsdag, den 5. maj 2021 kl. 17.00 til 18:00

hvor vores dygtige organist Jens Erik Rugager Kristensen sidder ved orglet. Der vil blive sunget 8 – 10 kendte salmer, præsenteret af Niels Green-Hansen, og det hele afrundes ved provst Anna Marie Erbs.

Vi glæder os til at rigtig mange vil være med og siger ”Vel mødt!” til en times salmesang af hjertens lyst med salmebog og uden mundbind!

Tanken herom er en halv snes dage gammel, men invitationen her er skrevet under indtryk af det stigende aktuelle smittepres, som kan medføre, at kommunen må lukke helt ned for en periode. I så tilfælde vil salmesangen selvfølgelig blive aflyst, så følg med på kirkens hjemmeside (www.grindstedsogn.dk), som holdes opdateret skriver Grindsted Menighedsråd i en pressemeddelelse.