Fløjtalent Jakob Villemoes Larsen skifter til Grindsted

Jakob Villemoes Larsen - PR-Foto

Forberedelserne til den nye sæson er netop skudt i gang, og mandag mødte spillerne i Grindsted GGIF ind til fysiske test og et møde om den kommende sæson. Mødet var dog ikke kun en snak om, hvad holdet kan forvente af de kommende forberedelser. Der blev også præsenteret en ny spiller i klubben. Der er tale om en unge højre fløj på 20 år fra Skanderborgs håndboldakademi SHEA. Jakob Villemoes Larsen er spilleren og læg mærke til navnet, da vi tror han bliver et spændende bekendtskab i Lynghallen og MAGION.

Ved første øjekast er det tydeligt, at Jakob er en fløj, der byder ind med en masse fysik. Denne fysik ser Jakob også frem til at bruge i Grindsted GGIF. ”Hvis jeg skal beskrive mig selv som fløjspiller, så er jeg en fløj med stor fysik, der både kan dække fløj og back i forsvaret, og jeg holder et stabilt niveau gennem kampene” udtaler Jakob.

Interessen for Grindsted som håndboldklub er stigende, og det hører da også til sjælenheder, at der træder nye spillere end på et hold så sent i forløbet. Værdien der ligger i at kunne tilknytte en spiller så sent i forløbet, er også noget træner Flemming Pedersen er stolt over kan lade sig gøre:

Jeg er virkelig glad for, at vi har kunne lave en aftale med Jakob med så kort varsel. Både som spiller og menneske ligner det et rigtig godt match. Det vidner om, at vi fremstår som et seriøst alternativ til de største talenter, der ikke lige springer direkte ind på et ligahold. Vi håber, at vi kan give Jakob et godt afsæt over de næste par år, så han kan få opfyldt sine drømme

At Grindsted GGIF sikrer sig unge talenter er ikke noget nyt, og til den kommende sæson har især Skanderborg, nærmere håndboldakademiet SHEA, været destinationen, når der skulle præsenteres nye ansigter i den blå trøje. At der er kendte ansigter at finde fra Jakobs tidligere klub i GGIF har også haft betydning for valget: ”Jeg kender både Anton og Frederik, og det betyder en stor del, at jeg har noget trygt i en ny klub, når jeg skifter fra ungdom til senior. Jeg er skiftet, fordi jeg gerne vil udvikle mig på seniorplan, hvor et højt niveau af teknik og fysisk er påkrævet, og så er det bare dejligt at kunne gøre det i en vis tryghed, hvor miljøet og rammerne stadig er nye

Muligheden for at kunne spille på et seniorhold i Danmarks andenbedste håndboldrække, hvor der er mulighed for at gøre en forskel i kampene, har haft en stor betydning for Jakobs skifte, ligesom det har for de andre unge spiller: ”Jeg har hørt godt om klubben flere steder fra, og jeg ser frem til at træde ind i et godt træningsmiljø, hvor der kan være mulighed for spilletid, samtidig med jeg får roen til at udvikle mig fra ungdomsspiller til seniorspiller.

Byd Jakob et stort velkommen i klubben, og vi håber på at se ham i den blå Grindsted GGIF trøje, når vi den 11. Juni tager imod Skjern i pokalen skriver GGIF i en pressemeddelelse.

Jakob Villemoes Larsen – PR-Foto