Frivilligcenter Billund har stadig åbent – men med ændrede regler

Foto: René Lind Gammelmark

På grund det øgede smittetryk i Billund Kommune har Frivilligcenter Billund set sig nødsaget til at ændre reglerne for adgang og aktiviteter i centrets lokaler.

Det sker for at vi i fællesskab kan overholde de udgivne retningslinjer i relation til smitteforebyggelse (COVID-19) og ikke mindst set i lyset af et øget smittetryk i kommunen skrive de.

Frivilligcenteret har, som tidliger nævnt, besluttet at der kan gennemføres mødeaktivitet med hensyntagen til de gældende regler.
Åbningen af centeret er med til at mindske sårbarhed og ensomhed.

Alle regler omkring afstand, hygiejne og forsamlingsloft skal og bliver naturligvis overholdt. Konkret betyder det, at man for nuværende kan mødes indendørs op til 10 personer og udendørs op til 50 personer 
 
Der indføres krav om Coronapas ved indendørs mødeaktivitet
Coronapasset skal vise: 
Om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test)
.
Børn under 15 år vil være undtaget. Det betyder, at alle der ønsker at være i Frivilligcenterets lokaler skal være i besiddelse af et sådant bevis (kopi, screenshot e.l.). “Kontrollen” gennemføres af pågældende tovholder/mødeleder. Ansatte er undtaget reglen (de bliver testet mindst en gang om ugen).