Ny Medejer til lokal fodervirksomhed i Grindsted

Fra venstre: Michael Nielsen og til højre Peter Tindbæk - PR-Foto

Den nuværende ejer Peter Tindbæk har pr. 1. marts 2021 fået en ny kompagnon i virksomheden UniQ Food. Michael Nielsen der har været ansat siden marts 2019 er nemlig blevet medejer.
Selvom Michael er ny medejer, har ham og Peter en lang fortid sammen. De har nemlig kendt hinanden i mere end 35 år, og tidligere arbejdet sammen år tilbage.

”Jeg var ikke i tvivl om at Michael skulle være en del af den spændende rejse UniQ er i gang med. Vi vidste begge to, at et aktuelt samarbejde kun kunne føre til noget positivt for firmaet” siger Peter Tindbæk.
Med en vækst på 40% i 2020 er der fuld fart på virksomheden. Den stigende udvikling skyldes blandt andet stigende efterspørgsel på danske produkter, fra danske virksomheder.

”Vi er glade for at flere danskere vælger at handle lokalt. Det betyder meget for os at kunderne tænker mere på bæredygtighed og produktets oprindelse, end de gjorde for 10 år siden.” siger Michael Nielsen
UniQ har igennem alle årene fokuseret på hundens sundhedstilstand samt kontinuerligt udviklet og forbedret fodret. Hos virksomheden er målsætningen klar, gå aldrig på kompromis med kvaliteten. UniQ Food er udviklet i samarbejde med dyrlæger, og virksomheden har derfor også valgt at ansætte en veterinærsygeplejerske til at sikre korrekt rådgivning og vejledning af kunderne.

”Vi er overbeviste om at ikke to hunde er ens og vi ved at din hunds behov ændrer sig gennem hele dens liv. Derfor har vi udviklet forskellige varianter af hundemad, der hver især tilgodeser dit kæledyrs sted i livet og dens særlige behov.”

UniQ forhandler to forskellige serier. Professionelserien er specielt udviklet til arbejdende hunde og er det mest vindende brugshundefoder gennem de sidste ti år i Danmark. NordicGold serien er produceret af økologiske råvare, og sækken er lavet af nedbrydeligt materiale. Så du er sikret at finde noget, der passer til din hund! skriver de i en pressemeddelelse.

Fakta om virksomheden:
UniQ Food er et 100 % dansk ejet firma, der kun sælger dansk produceret foder efter egne opskrifter. Firmaet har domicil i Grindsted og har i dag 6 mand ansat til at servicere kunderne i Danmark, Grønland, Island og ca. 15 andre lande i Europa. Virksomheden blev officielt etableret i 2002, og har sidenhen udvidet med naturlige tilskudsprodukter, snacks, godbidder mm.