Unyttige historiefacts – foredrag

Kom til en sjov aften om historiens fodnoter, når historiker Michael Frederic Hvid Hawkins fortæller overraskende, forfærdende og tankevækkende historier, der er ukendte for de fleste.

Michael Frederic Hvid Hawkins – PR-Foto

Foredraget genfortæller verdenshistorien med nedslag i forskellige tidsperioder, som bliver fortalt med sjove og interessante ’unyttige historiefacts’, som fremhæver kendetegnene ved perioden. Vidste du f.eks. at i 1700-tallet skulle alle soldater i den preussiske hær have skæg – ellers skulle de tegne det på? Eller at sygeplejersker og læger røg cigarer som værnemiddel mod den spanske syge?

Kilde: Billund Bibliotekerne

Foredraget bygger på den succesfulde facebook-side ”Unyttige Historiefacts”, hvor de finurlige historiefacts først blev formidlet. Tilhørerne vil blive ført igennem mærkværdige historier og også få indblik i Unyttige Historiefacts’ egen historie. 

Michael Frederic Hvid Hawkins er cand. Mag. i historie og ejer af Unyttige Historiefacts.

PR-Foto

Bibliotekets arrangementer afholdes efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Deltagerantallet er reduceret, og der vil være ekstra fokus på at passe godt på hinanden.

Der vil pga. af Covid19-restriktioner ikke være mulighed for at købe billetter i døren skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Foredraget holdes Onsdag den 19. maj kl. 19.00 i Billund bibliotek – mødelokale 1 og det koster 30,- kr. at deltage

Køb billet via bibliotekets hjemmeside: billundbib.dk