Ugens film i uge 19 – i Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

Af Britt Forsberg Nielsen

Minari – spiller 10. – 12. maj
Filmen ‘Minari’ handler om en koreansk familie, der flytter til USA i 1980’erne. Jacob og Monica har forladt Korea for at søge lykken i USA. Efter et par år med hårdt arbejde i Californien flytter de til et stykke land i Arkansas, hvor Jacob vil forsøge at etablere en farm. Monica er ikke begejstret over at skulle starte en ny tilværelse i en faldefærdig husvogn midt i ingenting, så hun ser frem til, at hendes mor, Soonja, snart ankommer fra Korea for at bo og hjælpe med børnene. Men livet på landet er en ny og åben verden, hvor en særpræget familie kan finde fælles styrke, fordi de er anderledes og måske virkeliggøre den amerikanske drøm. ‘Minari’ bygger på instruktøren Lee Isaac Chungs egen opvækst.

The Croods – Spiller 13. – 16. maj
Neanderthaler-familien Croods er på jagt efter et nyt hjem og de ender i et fantastisk, indhegnet paradis, som er beboet af de mystiske – og meget avancerede – ‘mennesker’. Crood-familien får lov til at blive på prøve, men deres meget forskellige baggrunde skaber problemer.

Chaos Walking – Spiller 13. – 19. maj
Todd lever i en dystropisk verden, hvor der ikke længere findes kvinder og hvor alle levende væsener kan høre hinandens tanker. En dag nødlander en kvinde på planeten og Todd må gøre, hvad han kan for at sikre hendes overlevelse.

Film med Mads Mikkelsen

 

Marco Effekten – Spiller 20. – 21. maj

Nu kommer Marco Effekten snart, Grindsted kino har snigpremiere på filmen den 20. og 21. maj, DK-premieren er den 27. maj. Den sidste nye film om Afd. Q.

Husk du skal fremvise et coronpas eller en coronatest, testen skal være mindre end 72 timer.

 

 

 

Klik på reklamen her under for at bestille billetter