Mette Roed stiller op som kandidat for venstre til byrådet i Billund Kommune

Mette Roed og Stephanie Storbank - Privatfoto

Lad os lytte til borgernes ønsker og gøre godt endnu bedre

”Jeg synes, at det er godt at bo i Billund Kommune, men jeg vil gerne arbejde for at gøre det endnu bedre. Derfor stiller jeg op til byrådet for Venstre” siger Mette Roed.

Mette har et godt indblik i, hvad der rør sig i Grindsted. Hun er vokset op som datter af en detailhandler i Grindsted, hvilket ikke blot har sat præg på hendes måde at tænke på, men også har gjort at hun har Grindsteds historie med sig i rygsækken: ”Jeg er Grindstedpige med stort G, ja, nærmest en hjemmefødning – på den gode måde”. Mette er uddannet civiløkonom og arbejder i dag som stabskonsulent ved Billund Kommune i Arbejdsmarkedsafdelingen.

Mette vil arbejde for at få udbredt, hvor mange muligheder der er i Billund Kommune, og for at fremhæve, hvor godt det står til. Hun vil gerne have at de mange indpendlere får øjnene op for, hvor meget Billund Kommune har at byde på, så de får lyst til at bosætte sig i kommunen: ”Jeg synes, at man er heldig, når man bor i Billund Kommune, en kommune der har alt – det skal vi bare være bedre til at få fremhævet og fortalt”.  Mette mener at medarbejderne i Billund Kommune er dygtige og hver eneste dag leverer på højt niveau. Hun er stolt af at medarbejderen i kommunen, lige fra dagplejemødre og skolelærere til de ansatte på plejehjemmene, hver dag gør deres yderste for at alle borgere kan få sin hverdag til at fungere mest optimalt. Derfor er det vigtigt for Mette at arbejde på at forvalte borgernes ønsker:

Det er borgernes velfærdsønsker vi som fremtidige lokalpolitikere skal forvalte på bedste vis, inden for de mulige økonomiske rammer. Vi skal stadigt være selvkritiske og stræbe efter at blive endnu bedre – og det vil jeg bidrage til” siger Mette.

Mette vil blandt andet arbejde for at Billund Kommune kan få flere attraktive ejerlejligheder. Det finder hun vigtigt for at de, der sælger sine parcelhuse, har lyst til at blive boende i Billund Kommune. Hun mener at der skal være ejerlejligheder i kommunen, som er af høj standard, så boligerne på alle niveauer bliver attraktive og så alle har lyst til at blive i Billund Kommune, som ifølge Mette har så meget at byde på.

Mette er 51 år og samlevende med John, har tre børn, Victor på 24 år der bor i Dubai samt tvillingerne Bastian og Benedicte på 17 år der går på kostskole. I sin fritid spiller hun golf i Gyttegaard, er kunstinteresseret og bruger tid på hendes to ruhårede dværggravhunde. 

Jeg blev rigtig glad, da Mette fortalte, at hun ville stille op for Venstre til kommunalvalget. Mette har ikke blot et stort kendskab til den kommunale forvaltning, men også et stort kendskab til Grindsted og byens historie, derudover stråler Mette af god energi og engagement” siger Venstres borgmesterkandidat, Stephanie Storbank.

Mette Roed stiller op til kommunalvalget for Venstre i Billund Kommune den 16. november 2021 skriver hun i en pressemeddelelse.