Leo Larsen stiller op til byrådet for Venstre

Leo S. Larsen til venstre og Stephanie Storbank til højre - Privatfoto

Efter at have være medlem af Venstre i mange år, og at have siddet i bestyrelsen i Grindsted Venstre siden 2019, har jeg fået mod på og lyst til at engagere mig endnu mere i kommunalpolitik, derfor stiller jeg op til byrådet for Venstre til kommunalvalget til november” siger Leo Schjødt Larsen i en pressemeddelelse.

Leo Schjødt Larsen, der er 62 år, går på efterløn til sommer efter 47 år på arbejdsmarkedet, heraf de seneste 20 år som selvstændig.

  • Økonomisk ansvarlighed og rollen som banebryder er nogle af de ting, som jeg kan bibringe i mit politiske virke, derudover tænker jeg, at min erfaring fra mit erhvervsliv, kan være et godt værktøj i den politiske værktøjskasse. Jeg synes, at vi skal være langt bedre til at markedsføre Grindsted og til at turde være store i slaget. Grindsted er en dejlig by og mulighedernes by, det kan der ikke gøres nok for at markere. Vi har mange tilbud om uddannelse, kultur, handelsliv og erhverv, og som tilflytter for mange år siden, har jeg ikke fortrudt. Grindsted passer rigtig godt til mig!

Leo er gift med Joan og sammen har de 3 børn, samt svigerbørn og børnebørn. Fritiden bruges oftest i naturen i form af gåture, jagt eller fiskeri.

Jeg har arbejdet sammen med Leo de sidste to år i bestyrelsen i Grindsted Venstre og kender ham, som et ansvarligt og vedholdende menneske, men også en rigtig god holdspiller. Leo kan med hans gode humør og faglige kompetencer bidrage med rigtig meget i Venstres gruppe og derfor er jeg rigtig glad for at have ham på holdet, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank.