THE LEGO® MOVIE™ World åbner i LEGOLAND den 21. maj med Skandinaviens første ’Flying Theater’ forlystelse

THE LEGO® MOVIE™ World - PR_Foto: LEGOLAND

Der er blevet ventet ekstra længe på årets kæmpestore nyhed i LEGOLAND. THE LEGO® MOVIE™ World skulle have slået dørene op i 2020, og nu kan gæsterne endelig tælle dagene til, at de kan sætte sig til rette i Skandinaviens første ’flying theater’ forlystelse.

Fredag den 21. maj. kl. 11.00 åbner LEGOLAND portene til et helt nyt land. THE LEGO® MOVIE™ World, som oprindeligt skulle se dagens lys til sæsonstart i 2020, åbner officielt i i forbindelse med at alle de indendørs forlystelser må få besøg af gæsterne igen.

– Vi tæller i den grad ned til den 21. maj, hvor vi endelig kan åbne THE LEGO® MOVIE™ World, som vi har ventet meget, meget længe på. Det er en gennemtematiseret oplevelse, hvor vores gæster vil føle, at de træder helt ind i det kendte univers fra LEGO filmene, og midt i det hele åbner vi en unik forlystelse, man ikke kan prøve andre steder i Skandinavien, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Det første flying theater i Skandinavien

Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når LEGOLAND bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får en flying theater forlystelse. I ’Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight’ svæver gæsterne rundt i Emmets sofa, mens de oplever en medrivende film på en kæmpestor 180 grader kuppelskærm, der matcher sofaens bevægelser. Man vil også mærke vind i håret, se tåge omkring en og blive udsat for forskellige dufte i luften udervejs.

– Den store skærm og bevægelserne gør, at man oplever det som at flyve inde i filmen, og blive draget ind i LEGO Movie universet, siger Christian Woller.

På flyveturen kan gæsterne blandt andet se frem til at komme en tur op i rummet, flyve forbi pirater og opleve nogle af de kendte områder fra LEGO filmene.

Flyv rundt i 14 meters højde

THE LEGO® MOVIE™ World kommer også til at byde på en anden højtflyvende nyhed, som henvender sig til de lidt større børn og de voksne legebørn. I ’Apocalypseburg Sky Battle’ skal de styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere.

– Det er en rigtig sjov forlystelse, hvor der kommer fart på, og hvor man godt kan nå at blive lidt rundtosset, inden man lander med flyet igen. Så man skal helst ikke være alt for bange for at få hovedet nedad, siger Christian Woller.

Sjov for hele familien

Der bliver også mulighed for at nyde udsigten fra et droptårn, der bygger på Unikitty karakteren. Her venter et 12 meter højt tårn, hvor det går op og ned med masser af sus i maven undervejs.

En anden central del af området bliver et 10 meter højt legetårn udformet som LEGO film karakteren Bennys rumskib med mulighed for masser af fysisk leg.

– THE LEGO® MOVIE™ World får en rigtig god sammensætning af forlystelser og aktiviteter for hele familien, så der er ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til at kunne tilføje endnu et fantastisk land til LEGOLAND oplevelsen, siger Christian Woller.

THE LEGO® MOVIE™ World er lavet i samarbejde med ‘Warner Bros. Consumer Products’, og er inspireret af karaktererne og temaerne fra de globale hitfilm LEGO Filmen – Et klodset eventyr og LEGO Filmen 2.

THE LEGO® MOVIE™ World – PR_Foto: LEGOLAND