Bettina Byskov starter hos SAGRO

Bettina Byskov - PR-Foto: SAGRO

Bettina er klar til at hjælpe landmænd med at lede sig selv og deres medarbejdere endnu bedre

Med ansættelsen af en ny ledelsesrådgiver bliver SAGRO i stand til at klæde endnu flere landmænd og andre kunder på til at være dygtige ledere.

SAGRO har nu to erfarne ledelsesrådgivere, Bo Kær Pedersen og Bettina Byskov, der begge blandt andet kan tilbyde kunderne at være en fortrolig sparringspartner i forhold til rådgivning om kommunikation i øjenhøjde, samarbejde og konflikthåndtering.

I takt med at mange landmænd får flere og flere ansatte – ofte med forskellige kulturer og baggrunde – vokser behovet for, at landmanden ved, hvilke håndtag der kan drejes på.

– Som leder skal man vide hvordan man kommunikerer med og motiverer medarbejderne på forskellige måder. Antallet af konflikter minimeres for eksempel med løbende forventningsafstemning og en god feedbackkultur. For at fastholde de dygtige medarbejdere i bedriften, er det afgørende, at den daglige kommunikation og ledelsesadfærd er med til at fremme trivsel, samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Ved at få en større forståelse for hvordan ens egen kommunikation og adfærd påvirker medarbejderne på staldgangen, samt vide hvordan de forskellige medarbejdere ledes bedst, er landmanden m/k i det hele taget godt klædt på til lederrollen, forklarer Bettina Byskov, der er ny ledelsesrådgiver i Økonomi & Strategi hos SAGRO.

I sin sparring forsøger hun altid at have fokus på, at kunderne lærer noget og får nogle brugbare værktøjer til eksempelvis at kunne foretage nogle adfærdsændringer.

– Det er ofte små ændringer i det, du som leder gør og siger, der skaber stor effekt. Derfor skal rådgivningen være konkret og kunne bruges i dagligdagen, fastslår den nye ledelsesrådgiver, der primært vil være at finde i SAGROs hus i Billund.

Klar til nye udfordringer med dygtige kollegaer
Bettina Byskov er uddannet cand. mag i voksenpædagogik og har selv erfaring med at lede andre. Hun har været leder på en institution for unge psykisk syge i Grønland, og hun har været leder for over 40 medarbejdere i København Kommune. Her fik hun blandt andet praktisk erfaring med de nødvendige (svære) samtaler, konfliktforebyggelse, tydelig kommunikation, teamudvikling og de ofte udfordrende sammenlægningsprocesser.

For cirka ti år siden sprang hun ud som selvstændig konsulent og fortsatte i det spor frem til sin ansættelse hos SAGRO.

Privat bor hun i Jelling med sine to drenge på ti og 15 år.

Foto: Efter ti år som selvstændig coach er Bettina Byskov med sit nye job som ledelsesrådgiver hos SAGRO glad for at have fået en masse nye kolleger.