Frikirkelig konfirmation i Vestermarkskirken, Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag den 30. maj kl. 10.30 holdes konfirmationsgudstjeneste i Vestermarkskirken – Grindsted, som konfirmanderne arrangerer i samarbejde med Vestermarkskirkens præst – Charley Stephansen og et team – der har været med til at undervise dem.

Konfirmanderne har siden september været sammen en gang om ugen til undervisning. De er blevet undervist i bl.a. Bibelen, tro, Gud, Jesus, Helligånden, gudstjenesten og bøn. I konfirmandforløbet har de lavet flere forskellige kreative ting, som de vil afsløre og inddrage i gudstjenesten. Temaet på gudstjenesten er ”Den Store fortælling” som hver konfirmand vil komme med deres bidrag til. Gudstjeneste vil indeholde overraskelser og masser af musik.

Vi er stadig underlagt restriktioner pga. Corona og derfor er der kun plads til konfirmandernes gæster og medvirkende til gudstjenesten. Derfor henviser vi til Vestermarkskirkens Facebook, hvor gudstjenesten vil blive streamet.

Gaver og hilsner til konfirmanderne kan afleveres på selve dagen i kirkens hall fra kl 10.00 til 12.00.

Klassekammerater og bekendte er dog velkommen til at hilse på dem uden for kirken efter gudstjenesten, inden de tager afsted til fest skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

 

Navne på konfirmander

Emil Lysholm Christensen
 

Filip Christian Schmidt Belland
   

Ida Lessmann Hansen
 

Ruben Rossander Sloth