Nu er Fugholt biler åbnet på Heimdalsvej i Grindsted

Fra Venstre Jeppe Fuglsang og fra højre Mads Damholt - Foto: René Lind Gammelmark

I Februar 2020 slog Jeppe Fuglsang og Mads Damholt dørene op til deres bilfirma, Fuglholt Biler på Nørregade 61 i Grindsted.  Den 1. maj 2021 flyttede de firmaet om i de lokaler på Heimdalsvej 12 i Grindsted,  der tidligere husede blandt andet OA Biler, Vester Biler, Tegllund og Spalageret.

Det er Danny Rasmussen der ejer Grindsted Caravan der ejer bygningerne som de to bilfolk har lejet.

På græsarealet ud mod Vejle Landevej kan man se en del biler stå, ligesom der inde i selve udstillingshallen også står biler klar til salg. Mads Damholt fortæller til Netavisen Grindsted at de har solgt rigtig mange biler, og derfor er der ikke så meget hjemme.  Omkring halvdelen af de biler de sælger er plugin hybrid der både kører på el og almindeligt brændstof.

Det var ellers en hård start for Fuglholt Biler, for blot en måned efter starten kom Corona og vendte op og ned på alt. Jeppe Fulgsang fortæller at de godt har kunnet mærke Coronaen, for vi har ikke solgt så mange biler som vi havde regnet med. Vi har fået tilpasset virksomheden til den aktuelle situation . Sidste sommer var der en periode hvor vi havde rigtig travlt og solgte mange biler, og lige nu har vi igen en meget travl periode.

Lige nu har vi travlt fortæller Mads Damholt, folk er begyndt at komme ud for at handle bil.

I løbet af sommeren er det planen at arbejdet med at udvide bygningerne med ny facade mv. skal gå i gang.

Fra Venstre Jeppe Fuglsang og fra højre Mads Damholt – Foto: René Lind Gammelmark

Indenfor er de i fuld gang med at sætte noget beklædning op for at bryde de hvide murstensvægge.

I de gamle lokaler på Nørregade var der vel omkring 100 kvadratmeter  og her får vi godt 1200 kvadratmeter som vi kan bolte os på, så vi får ikke sådan lige pladsproblemer. Der er plads til ca. 20 biler i den indendørs udstillingshal, mens der udenfor er masser af plads til biler fortæller Jeppe og Mads.

Foto: René Lind Gammelmark

Det er stadig planen at de to skal klare klargøringen af alle de biler de sælger, måske med tiden der skal ansættes hjælp til det, så Jeppe og Mads får mere tid til at købe og sælge bilerne. Der vil stadig ikke være muligt for reparation af biler, da der ikke vil blive et bemandet mekanikerværksted.

Der vil være åbent mandag-fredag fra kl. 9 til 17 og kunderne har mulighed for at lave aftaler om aftenen og i weekenderne.