Repræsentantskabsmøde i Frivilligcenter Billund 2021

Frivilligcenter Billunds formand, Anne Eriksen fortalte for de fremmødte. - Foto: René Lind Gammelmark

Frivilligcenter Billund inviterer alle medlemmer og andre interesserede til Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. maj 2021 kl. 19 i Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10.

Det er både muligt at deltage online og ved at møde op på Frivilligcenteret. Begge dele kræver tilmelding til admin@frivillig-billund.dk // 75 32 32 61. Online deltagelse gives via mail mens deltagere i centeret skal huske Coronapas.

2020 har budt på mange spændende indsatser, der både rummer renovering af centererts faciliteter, et fokus på et nedbringe ensomhed blandt unge og gamle, servicering af medlemmer mv.

I 2021 fortsætter udviklingen af både hus og indsatser. Alt det kan du høre mere om på mødet, hvor medlemsforeninger, -grupper og enkeltpersoner også kan give en stemme med, når der skal vælges ny bestyrelse. Medlemmer er også velkomne til at stille op til bestyrelsen og være med til at sætte kursen for Frivilligcenterets fremtidige arbejde skriver Noémi Rasmussen i en pressemeddelelse fra Frivilligcenter Billund.