Får Morten sin drøm opfyldt?

Morten og Nathja Kampmann Jacobsen sammen med Steen Bang fra GGIF Gymnastik - PR-Foto

Som barn sukkede Morten Kampmann Jacobsen fra Skjold Burne Grindsted efter bedre rammer til springgymnastikken i Grindsted. I dag gør han noget ved det for sine børns skyld.

Når man hele sin barndom har været aktiv i GGIF Gymnastik, giver det lyst til at hjælpe, når foreningen kalder. Og Morten Kampmann Jacobsen og Nathja fra Skjold Burne Grindsted kan noget med vin, så da Sten Bang foreslog en støtte-vin som en del af støtten til etableringen af et motorik- og kampsportscenter, var Morten og Nathja med på idéen.

”Jeg savnede som aktiv gymnast i GGIF de rigtige motorik- og springfaciliteter i Grindsted. Nu har Nathja og jeg muligheden for at bidrage, så vores egne børn kan få de rammer for gymnastikken, som jeg selv drømte om”

Sådan forklarer Morten baggrunden for i samarbejde med GGIF Gymnastik at introducere en vin, hvor 10 kr. fra hvert salg går til GGIF Gymnastik og etableringen af et Motorik- og Kampsportscenter ved MAGION.

Vinen – en Toscana Rosso fra 2018 – kan købes i Skjold Burne Grindsted og koster 75 kr.

Den lokale opbakning til Motorik- og Kampsportscenteret er imponerende. Sten Bang fra GGIF Gymnastik opsummerer.

”Man kan støtte projektet ved at købe weekendtapas hos Hotel Hedemarken, Grindsted Kaffe hos Kræmmerhuset og nu også vin hos Skjold Burne Grindsted”.

”Det har ganske enkelt været overvældende at møde den positive respons fra de erhvervsdrivende. Det giver blod på tanden”.

Byggeriet af et nyt Motorik- og Kampsportscenter skal efter planen stå færdigt til november 2022. Der er modtaget midler fra en række fonde og fra Billund Kommune. Frivillige ildsjæle fra foreningslivet besøger i den kommende tid erhvervslivet med henblik på at tegne sponsorater skriver MAGION i en pressemeddelelse.