Lalandia er klar til at åbne på fredag den 21. maj 2021

Foto: René Lind Gammelmark

Lalandia, der med deres to feriecentre (snart tre – et mere åbner i Søndervig i 2021) er en af Danmarks største og mest besøgte turistattraktioner i Danmark, har været nedlukket siden 15. december 2020. Eftersom Lalandias hovedattraktion er vandlandet Aquadome, der foregår indendørs, har centrene været underlagt nogle andre vilkår end konkurrerende udendørs forlystelsesparker, hvorfor Lalandia først kan åbne et godt stykke tid senere end andre. Derfor er den kommende genåbning 21. maj også særligt kærkommen.

Lalandias to badelande, Aquadome i Billund og Rødby, satte rekord for antal besøgende i 2019 med samlet 1,2 millioner gæster. Det var alene i badelandene, og her er gæster i andre dele af Lalandias attraktioner ikke talt med. Besøgstallene bragte de to badelande i top 12 over mest besøgte attraktioner i Danmark i 2019, og derfor var nedlukningen i 2020 også ekstra hård efter et år med flotte besøgstal.

Nu har Lalandia haft flere måneder til at forberede den kommende genåbning, og de ser derfor frem til at kunne byde gæsterne velkomne igen og samtidig forfølge det momentum, de havde inden coronapandemien skriver Lalandia i en pressemeddelelse.