LEGO lancerer Everyone is Awesome LEGO sæt

Foto: LEGO

Everyone is Awesome LEGO® sæt hylder fansenes mangfoldighed

 

LEGO Koncernen offentligjorde  i dag LEGO® Everyone is Awesome; et sæt, der er designet for at hylde mangfoldigheden blandt vores fans og i verden omkring os. Udstillingsmodellen, bygget af LEGO klodser, er inspireret af det ikoniske regnbueflag, der bruges som symbol på kærlighed og accept af LGBTQIA+-personer, og inkluderer 11 forskellige ensfarvede minifigurer med hver deres individuelle frisure og regnbuefarve.

Designeren bag, Matthew Ashton, Vice President, Design, siger: “Jeg ville skabe en model, der symboliserer inklusion og hylder alle, uanset hvordan de identificerer sig selv eller hvem de elsker.

Alle er unikke, og med lidt mere kærlighed, accept og forståelse i verden kan vi alle føle os mere frie til at være vores sande, AWESOME jeg! Denne model viser, at det virkelig betyder noget for os, og at vi virkelig mener, at ‘alle er awesome’!” skriver LEGO i en pressemeddelelse.

Modellen består af 346 dele. Den er 10,24 cm høj med en dybde på 12,80 cm og passer derfor perfekt til de fleste hylder eller vindueskarme. LEGO® Everyone is Awesome kommer på markedet den 1. juni for at markere starten på Pride Month og vil være tilgængelig via LEGO.com og LEGO butikker med en vejledende udsalgspris på 34,99 EUR/USD.

Matthew fortæller, at sættet også er en hyldest til LGBTQIA+-fællesskabet i LEGO Koncernen og blandt brandets voksne fans.

“Jeg er så heldig at være en del af et stolt, støttende og lidenskabeligt fællesskab af kolleger og fans. Vi er fælles om kærligheden til kreativitet og selvudfoldelse gennem LEGO klodser, og dette sæt er en måde at vise min taknemmelighed for al den kærlighed og inspiration, vi deler.”

Foto: LEGO

LEGO Koncernen har forpligtet sig til at opbygge en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads. Koncernen samarbejder med Workplace Pride, Stonewall og Open for Business om at udforme strategier, som skal støtte medarbejdere, der identificerer sig som LGBTQIA+ og allierede i hele virksomheden. Koncernen støtter også den britiske velgørenhedsorganisation Diversity Role Models, som underviser børn i inklusion og empati for at skabe et inkluderende og støttende samfund for fremtidige generationer.

 

 

Du kan finde oplysninger på www.LEGO.com/EveryoneisAwesome.