I år fejrer vi igen demokratiet og friheden sammen i det grønne

Fra Venstre: Stephanie Lose, Anni Matthiesen og Søren Gade - PrivatfotoFoto: Privatfoto

Efter sidste års kedelige aflysning kan lokale folketingsmedlem for Venstre Anni Matthiesen igen i år byde velkommen til et par hyggelige timer i egen have på Grundlovsdag. Dette års program byder på besøg og festlige grundlovstaler fra både tidligere finansminister Kristian Jensen, borgmesterkandidat i Billund Stephanie Storbank, borgmesterkandidat i Vejen Morten Thorøe og Anni Matthiesen selv.

Foto: Privatfoto

Særligt i år efter mere end et år med store indgreb i vores personlige frihed har vi brug for et hyggeligt grundlovsmøde hjemme i haven i Krogager – og nu giver de lave smittetal mulighed for, at vi kan mødes op til 100 personer til en hyldest af vores demokratiske fællesskab. I år skal vi især fejre, at vi er på vej mod lysere tider. Derfor skal vi selvfølgelig holde vores hyggelige grundlovstradition i hævd.

I år er det hele 10 år siden, at vi første gang fejrede vores frihed og demokratiske rettigheder på Grundlovsdag i haven. I 2011 bød vi første gang velkommen i haven, som gennem årene har haft fornøjelsen af at lægge øre til grundlovstaler fra mange profilerede Venstrefolk som både Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, næstformand Stephanie Lose, Søren Pind og Søren Gade og mange flere.

På Grundlovsdag ønsker jeg at åbne vores have og byde jer velkommen hjemme på vores matrikel. For Grundlovsdag er en festdag, hvor vi fejrer vores demokrati og frihedsrettigheder – og derfor en oplagt dag at hilse på de lokale borgmesterkandidater og folketingsmedlemmet. Jeg glæder mig meget til at se jer til et par hyggelige timer i haven – og så er fordelen ved det årlige grundlovsmøde i øvrigt, at der ikke er nogen undskyldninger for at få haven forårsklar i tide”, siger Anni Matthiesen med et glimt i øjet (V).

Foto: Privatfoto

Program for grundlovsmøde i Grindsted 2021

Tid og Sted: lørdag d. 5. juni 2021 fra 10.00-12.00 i haven Egebjerg Landevej 14, Krogager 7200 Grindsted

  1. 10: 00 Kaffe og rundstykker
  2. 10.40: Grundlovstale v/ Kristian Jensen, særlig udsending for Danmark, tidl. Finansminister

Kl. 11: 00: Grundlovstale v/ Stephanie Storbank, Venstres borgmesterkandidat i Billund

Kl. 11.20: Grundlovstale v/ Morten Thorøe, Venstres borgmesterkandidat i Vejen

Kl. 11.40: Grundlovstale v/ Anni Matthiesen, Venstres folketingsmedlem i Billund og Vejen kommuner

Vi lægger formiddagen ud med kaffe og rundstykker (50-, pr. person). I tilfælde af dårligt vejr afholder vi arrangementet i tømrerværkstedet på samme adresse. På grund af Corona er der i år plads til maks. 100 personer, og tilmelding er derfor nødvendig på mail: ditte-marie@ft.dk eller tlf.: 6162 3504 skriver Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.