Ny leder til BillundSkolen i Børnenes Hovedstad

Foto: René Lind Gammelmark

Det bliver Anja Lund Becker fra Ejby Skole i Middelfart, som fra 1. august 2021 bliver ny leder på BillundSkolen i Billund Kommune.

Anja Lund Becker kommer aktuelt fra en stilling som skoleleder på Ejby Skole i Middelfart Kommune og har arbejdet med ledelse siden 2008 med et enkelt års afstikker som konsulent i en forvaltning.

“Jeg arbejder altid med særligt øje for kerneopgaven og udviklingen omkring denne. Jeg sætter stor pris på teamsamarbejdet i ledelsen og arbejder ud fra, at alles kompetencer skal sættes bedst muligt i spil til glæde for organisationen,” siger Anja Lund Becker, der er ny skoleleder på BillundSkolen fra 1. august.

Anja Lund – Privatfoto

Anja Lund Becker bor privat i Kolding sammen med Klaus, og de kan mønstre en børneflok på 5 hvoraf en enkelt bor hjemme.

“Anja er blevet valgt i et stærk felt af erfarne skoleledere og jeg ser frem til samarbejdet. Anja er den rette til at bringe BillundSkolen videre i den næste fase af de store strategiske opgaver med specialtilbuddet og playful learning. Afsættet for Anjas ledelsestilgang er ordentlighed, åbenhed, ærlighed og humor, og det er helt i tråd med vores værdier om dialog, udvikling og respekt,” siger Morten Kirk, skolechef i Billund Kommune.

Den nye leder begynder i Billund Kommune den 1.august 2021. Stillingen som leder bliver ledig, da Lars Aagaard har valgt at søge nye udfordringer.

“For mig er de udviklingsopgaver, BillundSkolen står overfor, så spændende, at jeg ikke kunne lade være med at søge stillingen. At implementere opgaven med at sætte retningen for et nyt kommunalt specialtilbud og samtidigt skabe udvikling inden for rammerne af mindsettet om playful learning, var attraktivt at blive en del af,” siger Anja Lund Becker.

Billund by – Børnenes Hovedstad – er centrum for Billund Kommunes ambition om at
udvikle børn og give dem kompetencer for livet gennem leg, læring og kreativitet.
Billund Kommunes arbejde for og med børn har gjort, at kommunen har opnået UNICEF’s anerkendelse som landets første børnevenlige by og kommune.

Fakta:

Der er ca. 700 elever og 100 medarbejdere på BillundSkolen, som er kommunens største skole.

Billund er i rivende udvikling, og der planlægges i årene fremover efter stor befolkningstilvækst på både travbanearealet og i Billund syd skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.