Så er LEGOLAND’s LEGO Movie World åbnet – se billederne

Timm Vladmir og Christian Fuhlendorff - Foto: Marianne Thorø

Fredag den 21. maj. kl. 11.00 åbner LEGOLAND portene til et helt nyt land. THE LEGO® MOVIE™ World, som oprindeligt skulle se dagens lys til sæsonstart i 2020, åbnede officielt i i forbindelse med at alle de indendørs forlystelser må få besøg af gæsterne igen.

Vi har ventet længe på at vi endelig kan åbne THE LEGO® MOVIE™ World, som vi har ventet meget, meget længe på. Det er en gennemtematiseret oplevelse, hvor vores gæster vil føle, at de træder helt ind i det kendte univers fra LEGO filmene, og midt i det hele åbner vi en unik forlystelse, man ikke kan prøve andre steder i Skandinavien, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

THE LEGO® MOVIE™ World er lavet i samarbejde med ‘Warner Bros. Consumer Products’, og er inspireret af karaktererne og temaerne fra de globale hitfilm LEGO Filmen – Et klodset eventyr og LEGO Filmen 2.

Blandt de prominente gæster var Timm Vladimir og Christian Fuhlendorff var der for at åbne da de lægger stemmer til to af figurerne i de to LEGO film om Emmet.

Timm Vladimir til venstre med Christian Fuhlendorff til højre – Foto: Marianne Thorø

LEGO Movie World blev åbnet med maner – Foto: Marianne Thorø

Timm Vladimir (helt til venstre) havde taget sin søn med, mens Christian Fuhlendorff havde taget hele familien med til åbningen af det nye område i LEGOLAND. – Foto: Marianne Thorø

PR-Foto: Legoland

PR-Foto: Legoland

PR-Foto: Legoland

PR-Foto: Legoland (Chip Litherland)

PR-Foto: Legoland