Søren Leth stiller op til byrådet i Billund Kommune

Søren Leth til venstre, Stephanie Storbank til højre - Privatfoto

Søren Leth ønsker at flytte fokus fra siloer og regneark mod samarbejde, service og trivsel.

Jeg stiller op til byrådet for Venstre med ambitionen om at overføre nogle af de principper, jeg kender fra det private erhvervsliv til det offentlige. Vi skal have et langt større fokus på at skabe en bedre service for borgeren (kunden), samt på om de, som yder servicen, har de rette rammer og betingelser for at yde den bedste service, skriver Søren Leth Nielsen i en pressemeddelelse.

Søren har sin egen konsulentvirksomhed i Herning, som blev stiftet i 2017 efter at have arbejdet globalt for Forsvaret, Siemens og Maersk. I det daglige hjælper han virksomheder med kontinuerligt at skabe gode resultater til gavn for både medarbejdere, bæredygtighed og bundlinje.

  • Jeg tror på, at vi skal blive langt bedre til at lære af hinanden i kommunen, så det store engagement, som er i flere af byerne, kan blive udnyttet endnu bedre. Det vil uden tvivl være til gavn for hele kommunen. Som erhvervsmand vil jeg desuden arbejde for, at vi styrker vores fokus på at skabe de rette forudsætninger for at tiltrække relevant arbejdskraft, for de virksomheder vi har i kommunen. De kommende år byder på store omvæltninger, og vi skal som kommune understøtte de muligheder der ligger lige for, så der også er arbejdskraft til vores virksomheder i morgen.

Søren er 51 år, bor i Grindsted og er gift med Henriette, som er lærer på Vestre Skole. Vi har 5 børn, hvoraf de to stadig er hjemmeboende samt 4 børnebørn. Fritiden bruges på rejser og udforskning af nye kulturer. Han har desuden tidligere været meget aktiv indenfor FDF og brænder for, at vi fortsat skal understøtte at vi har et meget stort og aktivt fritidsliv i kommunen.

Jeg ser rigtig meget frem til at have Søren på Venstres kandidathold. Hans personlige og faglige erfaringer og kompetencer kan i høj grad være med til understøtte de forandringer, som Venstre vil arbejde for, sker i Billund Kommune i de kommende år, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank.