Ældre Sagen Grindsted inviterer til vandring i naturen

Foto: Privatfoto

Søndag den 13. juni 2021 har Ældre Sagen i Grindsted naturvandring  ved Stenager Vandmølle, der ligger ved Skibet.

Det sker kl. 13.30 og man mødes ved Parkeringspladsen ved Haraldskær Hotel og Konferencecenter, Skibetvej 140,7100 Vejle.

Man kører selv der ud og medbringer også selv kaffe og brød.

Det koster ikke noget at deltage, men man kan lægge et frivilligt bidrag for fortælling til ejeren af vandmøllen.

Tilmelding skal ske til Kjeld A. Knudsen på mobil 23 37 42 83 eller kjeld@knudsen.mail.dk

OM TUREN:
Den vandring er på ca. 5 km i et let kuperet terræn. Der startes ved Haraldskær – ad naturstien syd om Skibet kirke. Ad natursti gennem Skibet by, hvor vi kommer til Stenager vandmølle. Her skal vi hilse på ejerne, Marta & Jørg Rasmussen (tidligere kommuneingeniør v. Grindsted kommune), som vil fortælle om Møllen og dens historie, samt vise rundt. Vandmøllen er restaureret og der er anlagt en smuk have, med vinmark. Op ad skråningen er der anlagt en natursti på 900 meter, hvor der er pavillon og smuk udsigt til Vejle Å-dal.

Kan du ikke gå så langt, er der mulighed for at køre til vandmøllen. Gå den korte tur i haven og nyde din medbragte kaffe og udsigten i pavillonen. Ankomsttidspunkt vil da være kl. 14.00 skriver Kjeld A. Knudsen i pressemeddelelsen.

 

Du kan læse mere her: https://www.vejle.dk/media/3168/stenagermoelle-folder.pdf

Foto: Privatfoto