Programmet til Grindsted Festuge tager form

Foto: René Lind Gammelmark

Programmet til Grindsted Festuge har tager efterhånden form. Det tegner sig til, at det bliver et bredt og mangfoldigt udbud af aktiviteter og indslag – noget for enhver smag.

Og som ide’mand til festugen, er det bare så fedt, at mange forskellige foreninger, virksomheder og organisationer nu planlægger efter, at netop deres arrangement skal ligge i uge 35, som en del af Grindsted Festuge.

Nogle af arrangementerne er blevet til en tradition – mens andre måske kun skal være med den ene gang, og så popper der nyt op.

Det har været lidt underligt med optakten – ødelægger Coronaen det igen i år? Kan vi lave lidt, meget eller hvordan? Så vi har ”trådt lidt vande” – men nu ser det ud til, at vi må og kan afholde de fleste arrangementer – og det glæder alle aktørerne sig til!

Jeg vil ellers ikke gå ind og fremhæve det ene arrangement frem for det andet, idet de forskellige arrangører virkelig har lagt sjæl og kræfter i at skabe nogle helt fantastiske arrangementer – det ser vildt spændende og godt ud skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse fra Grindsted Festuge.

Det foreløbige program kan ses på vores hjemmeside: www.grindstedfestuge.dk  

Der vil komme flere programpunkter på i løbet af de kommende uger, og har man et arrangement i uge 35, er man meget velkommen til at kontakte os, for så kan det sagtens nås at komme på oversigten.

Der er superfedt, at folk i og omkring Grindsted gennem mere end 10 år har taget så godt i mod Grindsted Festuge – og vi håber og tror på, at den12. udgave vil blive et brag af en fest for hele kommunen.

Grindsted Festuge er en del af Trekantområdets Festuge.

Foto: René Lind Gammelmark – www.freelance-fotografen.dk

Foto: René Lind Gammelmark – www.freelance-fotografen.dk

Foto: René Lind Gammelmark