DM – JM/FM/SM Gymnastik i MAGION den 12. og 13. juni 2021

Foto: René Lind Gammelmark

I Weekenden den 12. og 13. juni 2021 er der DM, samt JM/FM/SM (Jysk-, Fynsk- og Sjællandsmesterskab) i Grand Prix gymnastik I MAGION.

GGIF Gymnastik har nogle hold der skal deltage og disse har trænet flittigt hjemme under hele nedlukningen ifht. COVID-19, og er altså nu rigtig godt i gang igen med at gøre sig klar til Danmarksmesterskaberne samt JM. skriver GGIF Gymnastik i en pressemeddelelse.

Stævnet bliver virtuelt (der kommer et link på GGIF Gymnastiks facebookside senere så man kan gå ind og se det). Det er nemlig ikke kun i Grindsted at det bliver afholdt. I Køge afholdes stævnet også, da der ellers ville blive for mange deltagere i forhold til restriktionerne. I Grindsted kommer der alene 42 hold, så man kan kun forestille sig hvor stort det ville blive at afholde samlet.