Ugens film i Grindsted Kino – Uge 22/2021

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino viser følgende film i uge 22

Marco Effekten -DK-premiere – spiller fra den 31. maj til den  6. juni
Thrilleren ‘Marco effekten’ er en ny dansk film om politiets særlige enhed, Afdeling Q, baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i krimi-serien.

Lejemord og svindel i millionklassen åbenbarer sig, da vicekriminalkommissær Carl Mørck og Afdeling Q begynder at grave i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilisigtede embedsmand, William Stark.

Ved den danske grænse har politiet anholdt en ung østeuropæisk dreng, Marco, i besiddelse af Starks pas. Det nye fund bringer Carl Mørck og Afdeling Q på sporet af årelang systematisk korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord. Men sagen stopper ikke der, for snart ledes Carl Mørck igennem Københavns gader, ned i den kriminelle underverden og dybt ind i den danske finansverden.

Ulrich Thomsen rollen som Carl Mørck.

Tom og Jerry – Spiller den 5. – 6. juni
Familiefilmen ‘Tom & Jerry’ blander animation med live action i en ny fortælling om det umage makkerpar, katten Tom og musen Jerry, der har eksisteret siden 1940.

I den nye film tager de to rivaliseringen til næste niveau, når de rykker ind the Royal Gate Hotel, hvor Tom bliver hyret til at få jagtet musen Jerry ud af hotellet inden et stort anlagt bryllup.

Baby-bio tirsdag den 8. juni kl. 10.00
Da vi nu endelig har fået lov at lukke op igen, og har fået flere forespørgsel om Baby-bio,  vil vi lave 2 forestillinger i her i sommer den 8. juni og den 4. august, i juni vises The High Note. En rigtig ”pigefilm” med Dakota Johnson (fra filmen Fifty Shades of Grey). Vi glæder os til at se alle de nybagte mødre med deres babyer.

PR-Foto

Husk du skal fremvise et Coronapas eller en negativ Coronatest, testen skal være mindre end 72 timer samt legitimation.