Lav dine egne Olympiske Lege

Fra den 13. juni til den 4. juli bliver Frirum i Billund omdannet til Billynds Play-lympic stadion, hvor Culture Shift inviterer dig til at deltage i den egen Playline OL-spilkonkurrence.

Afhold en åbningsceremoni, konkurrer i fem sjove konkurrencer, lav dit eget spil for at spille  og fejre dine præstationer på podiet.

Spillene er designet af Culture Shift, i samarbejde med Billund Kommune og med input fra børn og unge fra BillundSkolen og International School of Billund. 

I skolernes værksteder, udforskede børnene en masse forskellige spil, som de gerne vil spille med elementer, der kan finde omkring Frirum. Deres spil havde alle sjove navne og har været inspiration til nogle af de aktiviteter fortæller Lucy Read, der er kunstner hos Culture Shift.

Test din styrke og udholdenhed i Koala kram, vær den hurtigste i Hurtig Heste Hop. Brug din fingerfærdighed til at ramme Chop Chop Bullseye. Scor et mål ved hjælp af dine ører i Spark in the Dark. Opfind dit eget spil til at spille medi Skole OL Skill Spillet.

Spillene er designet til to til seks deltagere, og alt udstyr og instruktioner til at spille vil være på Frirum.

Playline Olympics er den del af Billunds Skole OL konkurrencen, som udgangspunkt for alle aktiviteterne.

Playline Olympics bliver den sidste begivenhed i Play The Line projektet i Frirum, og er kulminationen på et års arbejde med fokus på forskellige kunst- og kulturaktiviteter, der skal gøre det muligt for børn og voksne at lege og være kreative sammen og bruge Frirum og Playline på nye måder skriver Culture Shift i en pressemeddelelse.

 

Illustration: Culture Shift