Leif Storbank stiller op til byrådsvalget for Venstre

Stephanie Storbank til venstre og Leif Storbank til højre - PR-Foto

 En stemme for de unge

Da jeg blev kontaktet og spurgt om, jeg kunne have lyst til at stille op for Venstre til kommunalvalget, var jeg på ingen måde i tvivl og sagde JA TAK efter en ganske kort overvejelse, skriver Leif Stor bank i en pressemeddelelse. Jeg har været Venstre mand i alle mine stemmeberettigede år og har fulgt med i den politiske dagsorden on/off gennem lang tid. Jeg tror på, at jeg har noget godt at byde ind med, da jeg gennem mit halvlange liv har haft berøring med mange forskellige områder, som har tilknytning til kommunalpolitik.

Jeg er ansat som lærer ved Billund Ungdomsskole, hvor jeg er i et specialtilbud til unge internationale borger fra 18-25, derudover er jeg udlånt til Vestre skole i Grindsted, hvor jeg varetager undervisningen i SST, som er en international klasse for elever 10-17 år. Dette udlån stopper til sommer, hvorefter jeg kun skal varetage undervisning gennem Billund Ungdomsskole. Før jeg blev lærer, har jeg arbejdet som bartender (Den grønne Cafe og La Flamme), dørmand på La Flamme, lagermand forskellige steder, pædagogmedhjælper i børnehave, SFO og på en institution for anbragte unge. Mit hjerte banker for skoleområdet, kultur, udsatte unge og særlig meget for integration, det er derfor også de områder, som jeg har en særlig politisk interesse.

Leif Storbank er 46 år, bosiddende i Grindsted og gift med Bine. De har været aflastningsfamilie gennem mange år og er nu plejeforældre til en lille fræk dreng på 3, som de hentede på fødestuen. I sin fritid spiller Leif lidt golf, kører MTB og elsker at tage til Østrig, både sommer og vinter.

Jeg har kendt Leif igennem mange år og kender ham som en ”venstremand”, hvis hjerte især banker for udsatte børn og unge. Derfor blev jeg rigtig glad, da Leif sagde at han gerne ville være en del af Venstres hold, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank.

Da jeg blev kontaktet og spurgt om, jeg kunne have lyst til at stille op for Venstre til kommunalvalget, var jeg på ingen måde i tvivl og sagde JA TAK efter en ganske kort overvejelse, skriver Leif Stor bank i en pressemeddelelse. Jeg har været Venstre mand i alle mine stemmeberettigede år og har fulgt med i den politiske dagsorden on/off gennem lang tid. Jeg tror på, at jeg har noget godt at byde ind med, da jeg gennem mit halvlange liv har haft berøring med mange forskellige områder, som har tilknytning til kommunalpolitik.

Jeg er ansat som lærer ved Billund Ungdomsskole, hvor jeg er i et specialtilbud til unge internationale borger fra 18-25, derudover er jeg udlånt til Vestre skole i Grindsted, hvor jeg varetager undervisningen i SST, som er en international klasse for elever 10-17 år. Dette udlån stopper til sommer, hvorefter jeg kun skal varetage undervisning gennem Billund Ungdomsskole. Før jeg blev lærer, har jeg arbejdet som bartender (Den grønne Cafe og La Flamme), dørmand på La Flamme, lagermand forskellige steder, pædagogmedhjælper i børnehave, SFO og på en institution for anbragte unge. Mit hjerte banker for skoleområdet, kultur, udsatte unge og særlig meget for integration, det er derfor også de områder, som jeg har en særlig politisk interesse.

Leif Storbank er 46 år, bosiddende i Grindsted og gift med Bine. De har været aflastningsfamilie gennem mange år og er nu plejeforældre til en lille fræk dreng på 3, som de hentede på fødestuen. I sin fritid spiller Leif lidt golf, kører MTB og elsker at tage til Østrig, både sommer og vinter.

Jeg har kendt Leif igennem mange år og kender ham som en ”venstremand”, hvis hjerte især banker for udsatte børn og unge. Derfor blev jeg rigtig glad, da Leif sagde at han gerne ville være en del af Venstres hold, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank i en pressemeddelelse.