GGIF Fodbold har fået ny formand

Vips - Foto: René Lind Gammelmark
Der har efter vores tidligere formand Søren Madsens afgang fra formandsposten været brugt en del tid på at finde en ny formand til GGIF fodbold.
 
Det er nu lykkedes, og samtidig med vi takker Søren for en kæmpe indsats for vores klub, så er vi meget glade for at kunne fortælle at Mathias Landén Jeppesen nu sætter sig i formandsstolen, stærk beslutning af den unge mand på kun 19 år skriver GGIF Fodbold i en pressemeddelelse.
 
“Vips” er allerede meget aktiv og synlig i GGIF fodbold og vi støtter ham alle i hans nye rolle, og det håber vi også alle der møder ham på deres vej vil gøre, i vil i hvert fald møde et fantastiks klub menneske i Mathias.
 
Mathias skriver selv om beslutningen:
 
Kære alle
Som mange af jer ved, så har vi gået og skulle finde en erstatning for Søren Madsen (SØM) på formandsposten for GGIF Fodbold. Her indstillede bestyrelsen mig som ny formand. Efter at have tænkt over det samt drøftet hvilke opgaver det indebærer osv. så har jeg valgt at takke ja til formandsposten. Det bliver en utrolig spændende opgave for en 19 årig som mig. Jeg glæder mig utrolig meget og er sikker på at vi i fællesskab nok skal forsætte med at udvikle på vores skønne klub! Nogle kan måske genkende mig, da jeg stadig at aktiv fodboldspiller i klubben. Det er noget jeg vil bruge til min fordel som formand, da jeg dermed har tæt kontakt med hvad der sker rundt om i klubben.
 
Med en ny stilling til mig som formand, så giver det en lille rokade. Jeg indtræder som ny formand, men træder ud af ungdomsudvalget. Samtidig er der nogle andre mindre opgaver som bliver givet videre, så jeg kan holde fokus på formandsposten. Jeg håber på jeres opbakning! For uden jeres opbakning, så kommer det ikke til at fungere! Vi vil i bestyrelsen starte med at rette fokus hen i mod at få synliggjort vores forskellige udvalg noget mere. Det vil sige at hvis man har spørgsmål til noget der vedrører ungdom, så starter man med at kontakte ungdomsudvalget osv.
Ellers er der ikke andet end at sige god kamp og tak for alt den støtte i giver!!