Lokalpolitisk forum havde sat borgerne stævne på Løvlund Rasteplads

Foto: Marianne Thorø

I maj sendte Ulrich Kristensen på vegne af Lokalpolitisk Forum en invitation, hvor han blandt andet skrev: Kære borgere i Billund Kommune, Vi mener det, når vi siger det… “En kommune, en vej – sammen”

Foto: Marianne Thorø

Derfor vil vi gerne invitere alle til åben dialog på den gamle kommunegrænse ved Løvlund. Nærmere bestemt rastepladsen mellem Grindsted & Billund (den store på nordsiden af hovedvejen) Grundlovsdag – lørdag den 5. juni kl. 11.30  Vi vil gerne være vært for en pølse med brød og en vand/øl.

Hele tankegangen bag det nye parti i Billund kommune – Lokalpolitisk Forum – er at fjerne alt hvad der hedder sognerådspolitik, landspolitik og ikke mindst postnumre på byrødderne.

At vælgermødet skulle foregå på Rastepladsen i Løvlund, var nøje planlagt, da det er lige midt imellem de to store centerbyer i Billund Kommune , Billund og Grindsted. Ulrich Kristensen fortalte at man tit hører den borgerne kritisere at den anden by bliver forfordelt.

Der var 20-25 borgere der var mødt op, de fleste var kommet fra Billund, og en enkelt fra Grindsted.

 

Foto: Marianne Thorø

Navnet Lokalpolitisk Forum i Billund Kommune, er valgt, fordi man vil være uafhængig af landspartier, og før at gøre det tydeligt, at her er der fokus på den lokale politik. Det har  partiets stifter og leder Ulrich Kristensen gjort klart, helt fra starten, at der er foukus på hele kommunen, uanset hvor kandidaten har sit postnummer.

Partiet vil gøre op med den gammeldags sognerådspolitik, hvor et byrådsmedlem vælges ud fra sit postnummer, og ikke ud fra hvem personen er sagde Ulrich Kristensen til de knapt 25 personer der var mødt op på rastepladsenskriver Billund Online

– Det duer ikke med den her bykrig. Vi skal supplere hinanden i stedet for at konkurrere, var hendes kommentar til den årelange “krig” mellem de to centerbyer, som mange borgere mener stadig eksisterer.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.