The Classic Barber: Ny frisør & barbersalon i Borgergade

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag den 1. juni åbnede The Classic Barber   en ny frisør- og barbersalon på Borgergade 20 i Grindsted.

Anwer Najem – Foto: René Lind Gammelmark

Det er den 28-årige Vejlenser Anwer Najem der har startet salonen op. Han har dog ikke nogen uddannelse som frisør eller barber men har en HF studentereksamen, så derfor har han ansat den 18-årige Ahmad Alalat, der ligeledes kommer fra Vejle til at oplære ham. Han regner med at han om en tre måneders tid er klar til at stå på egne ben, for jeg har lysten til at lære det og er meget koncentreret.

Ahmad Alalat – Foto: René Lind Gammelmark

 

Han synes der manglede en anden type salon i Grindsted, så han fik en rigtig spændende idé, nemlig det at starte en klassisk barbersalon, som man kender det fra andre byer som f.eks. Vejle. Kunderne får en unik oplevelse her hos os, vi har gammeldags emaljeskilte på væggene, der er gratis sodavand til kunderne mv.

Foto: René Lind Gammelmark

Ikke kun klipning
Ud over at kunne blive klippet, er der også mulighed for at blive barberet og plejet skægget.

Anwer fortæller at de i The Classic Barber, har nogle specielle cremer til ansigtsbehandling, voks til næse og øre, samt specialprodukter til hår, olie til skægget, så derfor er vi lidt anderledes end de andre. Man får en helt anden oplevelse når man besøger os, ligesom man fik de gamle barbersaloner.

I Vejle hvor jeg bor, er der den slags steder, men jeg tænkte at jeg ville starte mit eget, som jeg kunne præge på min egen måde. Her kan kunderne komme og slappe helt af,  der er stole og en sofa man kan sidde i, der er gratis sodavand og afdæmpet musik.

Foto: René Lind Gammelmark

Man behøver ikke bestille tid
I The Classic Barbershop behøver man ikke bestille tid, men det er altid en god idé at gøre det siger Anwer Najem, for så er man sikker på du ikke kommer til at sidde længe i kø.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Er ikke uddannet frisør
Anwer har en HF Studenter eksamen, og derud over har han taget en uddannelse som sikkerhedsvagt i Odense, og har arbejdet i vagtbranchen i over 10 år indtil han nu har startet sin egen virksomhed. Men da jeg har ansat Ahmad Alat der er uddannet frisør, så regner vi med at jeg om tre måneder er lært op så jeg kan både klippe og barbere. Hvis der bliver ved med at være nok at lave til to, er det planen at Ahmad skal fortsætte, ellers bliver det nok kun mig der skal være her siger Anwer.

Foto: René Lind Gammelmark

Kunderne har taget godt imod os
Det har været godt indtil videre, og kunderne har været meget positive over for os, vi er også begyndt at få bestillinger ind flere uger frem i tiden.

Foto: René Lind Gammelmark