Ellen Egsgaard har været gymnastikinstruktør i 50 år

Ellen Egsgaard - Foto: René Lind Gammelmark

78-årige Ellen Egsgaard har de sidste 50 år været gymnastik instruktør, hvoraf de seneste 34 år har været som Grand Prix instruktør.

Sidste år havde hun to Grand Prix hold der fik henholdsvis Guld og Bronze, i år har hun givet holdene videre til to nye unge instruktører som Ellen er supervisor for på Team Jasmin holdet, der har deltagere fra 7 – 8 år.

Hun startede med at instruere puslinge, og har sidenhen haft fornøjelsen at instruere gymnaster i alle aldre. Der var blandt andet et år hvor hun havde et hold med 1. og. 2. klassestrins elever med i alt 80 gymnaster, de blev inviteret til at deltage i en opvisning i Gråsten af TV-Syd, hvilket var meget spændende fortæller Ellen Egsgaard, der tilføjer at hun af skolelærere har fået at vide at det er let at se i klasserne, hvem der er Grand Prix gymnaster, da de har lært disciplin og hører efter, for børnene er meget bedre til at koncentrere sig.

I de 50 år hun har været instruktør, har hun haft fornøjelsen af at modtage en del forskellige priser for sit gymnastikarbejde, som blandt andet JV’s pris, Grindsted Kommunes Idrætspris, Gymdanmarks Idrætspris, Vestkystens Idrætspris m.fl.

I dag har Ellen Egsgaard Voksen og motionshold som hun instruerer.

Tillige er hun formand for Grand Prix udvalget i GGIF og hendes filosofi er: “Vil du tænde må du brænde”